Minőségi hordozható masszázságy

A masszázságyaknak számtalan apró részlettel kell rendelkezniük, melyek segíthetik a masszőrök munkáját. A masszázshoz sokszor egy összecsukható és hordozható eszközre van szükség, mely munka közben megtartja stabilitását.

Hordozható masszázságy széles kínálatát találja, ha ellátogat a www.amasar.hu oldalra, ahol rendkívül kedvező áron juthat hozzá mindenhez, melyre a masszázs során szüksége lehet. Amennyiben Ön nem rendelkezik saját helységgel, ahol munkáját tudja végezni, és kénytelen arra, hogy felkeresse ügyfeleit, ahová a kényelmes munkavégzéshez szükség van egy megfelelő masszázságyra, akkor mindenképp válasszon termékeink közül egy hordozható masszázságyat. Rendelje meg termékeink egyikét, végezze a munkáját megfelelő körülmények közt, egy olyan ágyon, mely ügyfeleinek még nagyobb élményt fog okozni.

Kínálatunkból ajánljuk a 2zónás aluvázas masszázságyat, 180x60cm nagyságban, fehér, kék, lila, zöld vagy fekete színben. Ebből a termékkategóriából ez a legkönnyebb és legkisebb méretű ágy. Ezzel könnyedén és nagyobb erőfeszítések nélkül lesz képes klienseihez eljutni, ahol pár mozdulattal össze-, illetve szét tudja nyitni. A termék rendkívül praktikus, és alacsony áron elvihető. Ha ezt választja, biztos lehet benne, hogy jó vásárlásra tesz szert. Alkalmazhatják masszőrök, kozmetikusok és tetoválók is. A hordozható ágy mellé, a csomag tartalmában megtalálható 2db nyílás a fejrészre, kárpitozott sapka az arcnyíláshoz, egy hordozható táska, fejtámasztartó, oldalsó kartámasz és könyöktámasz a fejrészhez. Az ágy részletes jellemzőiért, keresse fel weboldalunkat, ismerkedj meg árainkkal, további termékeinkkel és kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ha tőlünk rendel masszázságyat, ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek.

Vélemény, hozzászólás?