Betekintésgátló fólia a titkos randevúkért és nyugodt estékért

Otthon mindenki szeretne nyugodtan pihenni és végezni mindennapi tevékenységeit. A többség nem szeretné, ha magánéletébe mások is belelátnának. Ha ezzel Ön is egyetért, akkor ideje védeni otthonát, hogy a kiváncsi tekintetek ne legyenek szemtanúi mindennapjainak.

Betekintésgátló fólia – Tény, hogy vannak exhibicionisták, akik előszeretettel teszik közkincsé életük minden apró mozzanatát és eszükben sincs védeni magánéletüket, hanem inkább mindenkivel megosztják azt. Viszont a többség jobban szereti élvezni otthona nyugalmát, ahová a kiváncsi tekintetek nem kísérik el. A belátás elleni fólia nappal teljes belátásvédelmet biztosít, míg a lakásban lévők tökéletesen kilátnak. Mivel éjszaka megváltoznak a fény viszonyok, ezért egyéb betekintésgátló eszközre is szükség lehet, például függönyre. Gyakorlatilag úgy kell ezeket elképzelni, mint a filmekben a kihallgatóhelyiségeket. Egyik oldalról tökéletes a kilátás, míg a másik oldalról csak foltokat lehet halványan látni. Ahogy már említettük, ez éjszaka változik meg, mivel ekkor kint van sötét, bent pedig általában villanyt kapcsolunk.

Arra is van mód, hogy akkor se lássanak be, amikor a fényviszonyok megváltoznak. Erre a legjobb az egynemű homokfúvott belátás elleni fólia. Ezeket orvosi rendelőkben, banki térelválasztó üvegfalakon és irodákban is gyakran látni. Ha viszont nem szeretnénk teljesen megszüntetni az átláthatóságot, akkor érdemes mintás dekorációs fóliát választani, mely nagyobb átláthatóságot eredményez, ráadásul esztétikus látványt nyújt. A fólia megakadályozza a belátást, viszont nem sötétít, mivel a napfényt beengedi. Bővebb információkért látogasson el az ablakfoliaguru.hu weboldalra és tekintse meg a teljes választékot! A weboldalon elérhetőséget is talál szükség esetén!

Vélemény, hozzászólás?