Bővebben a levendula palánta neveléséről

A franca valamint az angol levendulát Pannonhalmán termesztik hagyományos módon. A levendula termesztésről és a palántákról a pannonhalmilevendula.hu-n olvashat.

A levendula palánta minden részlete és információja elérhető a pannonhalmilevendula.hu weboldalon, ezért ha önt is érdekelnék a levendulák vagy szeretne levendula termesztéssel foglalkozni, akkor mindenképpen forduljon hozzánk. A levendula többféle nemesített változatban létezik, különböző méretben és színben is. A levendula lehet egészen halványrózsaszín színű is, mint a „Loddon Pink” nevű változat, lehet sötétlila, mint a „Hidcote”, de lehet még fehér is. A levendulatermesztés valódi otthona Dél-Franciaország, ahol a levendulát óriási területen termesztik Provance-ban termesztik. Az angol levendula esős időjárást követően 80 centi magasra is meg tud nőni, de a francia levendula csupán 30 centiméteresre nő meg. Az angol és a francia levendula különböző illatokkal rendelkezik: az angol levendula erősebb illatú, míg a francia parfümösebb és nőiesebb is.

Amennyiben bármi kérdés merülne fel a levendula palántákkal, a levendula  értékesítéssel vagy a levendula előnyeivel kapcsolatban, arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk kérdéseit, csak vegye fel a kapcsolatot odaadó ügyfélszolgálatunkkal az info@pannonhalmilevendula.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 20 595 7777 telefonszámot és itt kollégáink igyekszenek majd minden kedves érdeklődő kérdésre azonnali választ adni. Ha esetleg még több részletet szeretne megtudni a levendulafajtákról , az értékesítésről vagy az angol és a francia levendulák között levő különbségekről, akkor nincs más teendő, mint felkeresni weboldalunkat a pannonhalmilevendula.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a levendulaolajokról is és egyéb levendula készítményekről is.

Vélemény, hozzászólás?