Budapest új építésű lakások szuper árakon!

Az álom lakás vétele sokszor egy hosszú folyamat, amely során leszögezzük a családdal, hogy pontosan mik is az igények egy új építésű lakás megvásárlása előtt. Számos tényező segítségével kell kiválasztanunk az a lakást, amely a későbbiekben az otthonunkká válik.

A Budapest új építésű lakások felhozatala fölöttébb nagy, de a Pannonia ház otthonai mindenki igényeit kielégítő lakásokká alakulnak át a vétel után. Csodálatos helyen található a lakópark, amelyhez minden közintézmény, a parkok, egészségügyi intézmény, a belváros és a kávézók is nagyon közel vannak. A 6 ezer négyzetméteren elterülő 231 lakás számos lehetőséget nyújt a nagycsaládok számára, de a pároknak is kimondottan ajánljuk, hiszen a festői kilátás és a környék fantasztikus. Legyen szó szórakozásról, oktatási vagy egészségügyi intézményekről, vásárlásról, játékterekről, minden korosztály megtalálja a maga számára megfelelő szórakozási vagy kikapcsolódási lehetőséget a környéken. Ha az Ön számára is fontos, hogy családja biztonságban és kényelemben töltse mindennapjait, akkor mindenképpen érdemes lehet megfontolnia egy új lakás vásárlását a Pannónia házban.

Az épület bejáratánál portaszolgálat várja az épületbe lépőket, kamerarendszerrel védve az itt lakók vagyonát és biztonságát. A biztonsági felügyelet az egész lakóparkra kiterjed és még a parkolókra is. Amennyiben felkeltette az érdeklődését valamelyik lakás, kérem hívja a +36 20 366 3660 telefonszámot és érdeklődjön kedves és segítőkész kollégáinknál. Vásárolja meg álmai lakását a főváros szívében és garantáltan nem fog csalódni a kényelemben és a kilátásban sem. A környék egyszerűen fantasztikus, nagyon jó tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, hiszen a troli és a metró is pár perces laza sétával könnyen elérhetők.

Vélemény, hozzászólás?