Szabadulószobák gyerekeknek

A szabadulószobák hatalmas népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy egyre több helyen a kisebb korosztály számára is készítenek szabadulószobákat, ahol ők is próbára tehetik magukat. Természetesen ezeknek a szabadulószobáknak a kialakítása során a gyerekek igényei és biztonsága került előtérbe.

Szabadulószobák gyerekeknek – A szabadulószobák igazi élményt jelentenek, ezért érthető, hogy felmerült az igény, hogy a kisebb korosztály is kipróbálhassa magát. Természetesen ezekben a szabadulószobákban nincsenek váratlan ijesztegetések vagy sötétség, tehát a gyerekek nem szereznek kellemetlen élményeket. A gyerekeknek szánt szabadulószobák egyáltalán nem nevetségesen könnyű feladványokkal vannak tele. Sok esetben a gyerekek előbb rájönnek a megoldásra, mint a felnőttek, akik gyakran túlgondolják a megoldást, a gyerekek viszont a legegyszerűbb megoldást preferálják. A gyerek szabadulószobákban gyerekek vehetnek részt, de gyakori, hogy a felnőttek is bemehetnek a gyerekkel. Ez nem szokott túlzott előnyt biztosítani, a gyerekek ennek ellenére is jól érzik magukat és próbálkoznak, viszont sokszor magabiztosabbak a szülők jelenlétében.

Gyermekbarát szabadulószobák

A gyermekbarát szabadulószobák általában olyan témák alapján készülnek, amik a gyermekekhez közel állnak. Így a gyerekek is magabiztosan mozognak a szabadulószobában. A gyermekbarát szabadulószobákból megadott idő alatt kell kiszabadulni, akár csak a felnőtt változatokból. A gyerekek számára hatalmas élmény egy ilyen szabadulószobában részt venni, pláne, ha a szabadulás is sikerül. Ha szeretnél utána nézni a gyerek szabadulószobáknak, akkor érdemes ellátogatni az exitgames.hu weboldalra, ahol rengeteg információt találsz egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?