Club Petz – az édes kis interaktív plüss

A Club Petz plüss állatkák elképesztően aranyosak és ami még jobb, hogy interaktívak. Ami azt jelenti, hogy a Club Petz állatkák hasonlítanak a valódira. Hogy értjük ezt? Lentebb részletezzük!

Club Petz – de, akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy édes állatok clubja, mivel a Club Petz állatkák egytől-egyig nagyon édesek. A Club Petz állatok közt található Betsy, az édes kis ijedős nyuszi, Mr. Slooou, a vicces lajhár, valamint Puffy, a viccesen nevető unikornis. A Club Pets állatok mindegyike reagál gazdája simogatására. Betsy, a nyuszi mozgatja a fülét, ha simogatod és hangokat is kiad hozzá. Azonban nagyon ijedős, így, ha kiabálsz, szegényke megijed. Mr. Slooou, a lajhár pedig nagyon beszél. Ha simogatod a hasát, akkor elismétli, amit mondtál, nagyon lassan. Ráadásul Mr. Slooou bárhová képes felkapaszkodni és lógni hosszú kezeinek és lábainak segítségével. Puffy, az unikornis nem éppen vékonyka, de annál viccesebb, különösen, amikor nevet, így biztosan téged is hamar nevetésre fog bírni. A Club Petz aranyos plüss interaktív állatai két éves kortól ajánlottak.

Minden gyerek szereti a plüssöket, különösen abban az esetben, ha az még beszél is hozzájuk vagy valamilyen módon reagál. A Club Petz édes állatkái hamar kis gazdái kedvencévé fognak válni. Ezek az édes plüssök, akár ajándéknak is tökéletesek karácsonyra, születésnapra, bármilyen alkalomra vagy alkalomtól függetlenül. A Club Petz állatait és a hozzájuk tartozó részletes tájékoztatást megtalálja a jatek-webaruhaz.hu weboldalon. Ráadásul a webáruházban számos egyéb kiváló minőségű, izgalmas játék is található. Látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra és tekintse meg saját szemével a széleskörű kínálatot, valamint tájékozódjon a játékokat illetően!

Vélemény, hozzászólás?