Cry babies meglepetés csomag cumisüvegben

Ugye mindenki tudja, hogy szinte minden kislány legjobb időtöltése a babázás és az ezzel járó örömök. Főleg akkor van ez így, ha egy interaktív babáról van szó, aki megnyilvánul, ha nem tetszik valami neki vagy akár igazi könnyeket is hullajt.

A Cry babies meglepetés csomag cumisüvegben egy ilyen játék. A legkisebbek számára is ajánlja a gyártó, már 3 éves kortól, ami kiváló ajándék lehet minden babázni imádó kislány számára. Különleges élményben lehet része a kislányoknak, hiszen az interaktív baba azonnal jelzi, ha valami nem tetszik neki. Vágyik az ölelésre és a megnyugtatásra. Mivel nagy szemekkel rendelkezik különösen csábító hatása van a kislányokra, amikor elkezd igazi könnyeket hullajtani. Az interaktív baba nagyon ragaszkodik a cumijához, ezért ha kiesik a szájából vagy elvesszük tőle azt sírással jelzi, mint egy igazi baba. Csak akkor hallgat el, ha visszaadjuk neki és megnyugtatjuk. A kiváló minőségű interaktív baba az egész világon ismert és közkedvelt játék, ezért nyugodt szívvel ajánljuk mi is kislányának. Maga a meglepetés  csomag egy babát és 6 különböző tartozékot tartalmaz, így igazán örömteli lehet a baba gondozása a kislányoknak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Cry babies meglepetés csomag cumisüvegben iránt, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva. Itt meg is vásárolhatja a minőségi terméket. Azonban minden további információ érdekében keressen fel bennünket a +36 70 93 33 708-as telefonszámon vagy a weboldalon megtalálható egyéb elérhetőségeken keresztül. Vásárolja meg ezt a kitűnő terméket és nem fog csalódni sem a színvonalas kiszolgálásban, sem pedig a minőségben. Rendeljen játékot online és a lehető leghamarabb kiszállítjuk, hogy kislánya mihamarabb játszani tudjon vele.

Vélemény, hozzászólás?