A cél a Google első helye!

Biztosan Ön is belegondolt már abba, hogy milyen lehet, ha a weboldala felkerül a Google első helyére? Vajon mennyi látogatót hoz és mit kell ahhoz tenni, hogy ezt elérje? Nos, a kérdésekre az alábbiakban válaszolunk néhány mondatban.

A https://www.logicalmdesign.hu/seo-keresooptimalizalas/google-elso-hely még ennél is több információhoz juthat, de röviden ejtsünk szót a keresőkről és azok első helyén való szerepléséről. Minden vállalkozás számára az első hely a vonzó és ez nem véletlen. Azzal hogy a Google első helyén szerepel egy weboldal lényegesen több látogatót szerez mint az a weboldal, aki például az 51-ik helyen található. Számos felmérés született az évek során, melyekből megtudhatjuk, hogy a Google listájának első három oldalán való szereplés hoz látogatót a weboldalaknak. Ennek az oka az, hogy aki keres valamilyen terméket vagy szolgáltatást a Google keresőben általában a kereső harmadik oldaláig néz szét a listán. Ezért fontos, hogy vállalkozása ott legyen az első oldalon a keresőben, de még ennél is fontosabb, hogy az első helyen szerepeljen. Lényegesen megtöbbszöröződik a látogatók száma, ha a megfelelő és hatékony keresőoptimalizálással eléri a lista legfelső szintjét és mondanunk sem kell, hogy a látogatók számának növekedésével párhuzamosan a megrendelők vagy vásárlók száma is növekszik.

Amennyiben Önnek és vállalkozása weboldalának is a Google első helyének az elérése a célja látogasson el weboldalunkra, ahol részletesen bemutatjuk, hogy miért érdemes a mi szolgáltatásainkat választania. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a weboldalunkon megtalálható elérhetőségeken keresztül és tegye fel a felmerülő kérdéseket. Tapasztalattal rendelkező szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?