Dell szerverekkel könnyű a munka

Nálunk lehetősége van minőségi, jól működő Dell szerverek rendelésére, de akár alkatrészeket és kiegészítőket is bátran rendelhet ezekhez. A weboldalunkon kapható Dell PowerEdge szerverek a legnépszerűbbek és a legkeresettebbek az összes közül, ami nem csoda, hiszen felújítás és tesztelés után hibátlanul működnek. Bővebben erről és cégünkről weboldalunkon olvashat majd.

Dell szerver gépekkel könnyű a munka, hiszen több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező csapatunk minden Dell szervelt felújít, frissít és tesztel, tehát ön csakis megbízható és erős Dell szervereket rendelhet meg tőlünk, amiket ráadásul csapatunk villámgyors és azonnali kiszállítással vállal. Mi egy éves garanciát vállalunk majd minden Dell szerverre. A Rack szervereket általában szervertermekben és adatközpontokban tudják hasznosítani. Ezeket a Rack szervereket nem lehet annyira könnyen bővíteni, mint például a Tower szervereket. A Rack szerverek között vannak egy és két egység magasak, ezek a legnépszerűbbek, de vannak nagyobbak is, négy és öt egységnyi magasak is.

Szervereink között talál majd Rack és Tower szervert is széles kínálatban, tehát lesz majd miből válogatni. Amennyiben több részletet és bővebb leírást szeretne olvasni a Dell szerverekről, vagy megtekintené az árakat, esetleg a kiszállításról és a fizetési módokról olvasna többet, nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat, a serverelite.hu-t. Ha kérdések merülnének fel az árakkal, a rendeléssel, vagy a Dell szerverekkel kapcsolatban, arra is van lehetősége, hogy ezeket a kérdéseket feltegye nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@serverelite.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 336 8244  telefonszámot és itt minden kérdést szívesen megválaszolunk majd.

Vélemény, hozzászólás?