Terhességi kalkulátor online

Nagyon fontos tudni a menstruációs adatokat, hiszen ezekből sok mindent ki lehet majd számítani. A menstruációs ciklus a vérzés első napjától tart egészen a másik ciklus kezdetéig, ami általában 28 nap, de lehet akár 27 vagy 29 is, és természetesen léteznek rövidebb és hosszabb ciklusok is, ez mindenkinél változó.

Terhességi kalkulátor elérhető teljesen ingyenesen a foglaljorvost.hu weboldalon, ezért ha ön is arra kíváncsi, hogy hányadik hétben jár, hogy mikorra várható a szülés, vagy éppen azt, hogy mikor esett pontosan teherbe, akkor próbálja ki kalkulátorunkat ami egy szempillantás alatt a szeme elé tárja önnek ezeket az adatokat. Weboldalunkon a terhességről is többet tudhat majd meg. A terhesség általában 40 hét, ami pontosan 280 nap, de az időtartamot 38 hétben adjuk meg abban az esetben, ha az utolsó menstruáció kezdetének időpontja ismert. A menstruációs ciklus első napját követő két hétben történik az ovuláció, vagyis a peteérés, és a termékenység a peteérés napján teljesedik ki igazán, tehát az ovuláció egy nagyon fontos esemény.

Amennyiben kérdések merülnének fel a terhességi kalkulátorral, a terhességgel, vagy az időpont foglalással kapcsolatban, akkor nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 700 1494 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az office@foglaljorvost.hu e-mail címen, és itt minden kérdésére választ kap majd. Ha még ennél is több részletet és információt szeretne megtudni a kalkulátorról, a terhességről, vagy meg szeretné tudni hogyan foglalhat időpontot orvosoknál, akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat, a foglaljorvost.hu-t, és itt mindent megtudhat amire csak vágyik, ráadásul weboldalunkon már több mint százezer sikeres foglalás történt.

Vélemény, hozzászólás?