Döbbenetes történetek a csatornákról

Számos olyan film készült, melynek egyes jelenetei a csatornákban lettek felvéve. A többség innen tájékozódik, hogy milyen lehet a csatorna világa. Nos, előre megsúgjuk, kicsit sem kellemes.

Bővebb információkat a csatornákról itt nézhet meg. A legtöbb filmben azt látjuk, hogy a csatornába szinte bárki lemehet, azonban a valóságban ez egyáltalán nem így van, ami egyáltalán nem probléma. A városi vezetékek egyáltalán nem számítanak vonzó közegnek, mivel nyirkos, vizes, büdös és arról még nem is ejtettünk szót, mennyi kártevő található ezeken a helyeken. Talán nem árulunk el vele új információt, ha azt mondjuk, hogy a csatorna egy meglehetősen undorító hely. Gyakran hallani olyan információkat, hogy egyesek lementek a csatornába és ott mi minden történt velük. Az ilyen hírek nagyrésze kacsa, hiszen a csatornába nem lehet csak úgy lemászkálni. Semmiképp nem bíztatunk arra bárkit, hogy le akarjon jutni a csatornába, azonban, ha kíváncsi, azt javasoljuk, hogy nézzen körül az interneten, ahol találhat pár megdöbbentő történetet.

Ilyen például az a történet is, miszerint egy londoni férfi lemerészkedett a csatornába, mert úgy látta füst száll fel és utána akart járni az okának, mivel attól tartott, hogy valami kigyulladt. Amikor leereszkedett a csatornába, hogy belekezdjen magánakciójába, amire azonban nem került sor, ugyanis egy falon található felirat halálra rémisztette. Vannak, akik arról számolnak be, hogy hátborzongató hangokat hallottak odalentről. A krimibe illő történetekkel tele van az internet, azonban azt nem javasoljuk, hogy bárki titokban lemerészkedjen a csatornába. Ha érdeklik az ilyen különös történetek nézzen szét az interneten vagy látogasson el a dugulaselharitas-mesterek.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?