Egy feledhetetlen kirándulás a Mátrában

Mindannyian szeretünk kirándulni, még jobban szeretjük a csodálatos természeti környezetben tett kirándulásokat és túrákat. A Mátra hegység, illetve az ottani erdőségek kivételes kirándulóhelyeket biztosítanak a túrázás szerelmeseinek.

A Mátra apartman kínálatában mindenki megtalálhatja azt a típust, ami igazán elnyeri a tetszését. A Borostyán Vendégház az igényes vendégek kedvelt pihenőhelye, mégis megfizethető árakkal várja vendégeit. A ház különlegessége a klasszikus berendezés, amit cserépkályha tesz még otthonosabbá. Az őszi és téli hónapokban fantasztikus hangulatot árasztanak; nincs is jobb, mint a városi hideg elől egy fűtött vendégházba menekülni, közben pedig élvezni a természet nyújtotta szépséget.

A Borostyán Vendégház egyidejűleg hét főt fogad, akik kényelmesen lakhatnak. A hálószoba mellet egy nappalival összekötött konyha is található a házban, amely jól felszerelt, így a gasztronómiai örömöknek is hódolhatnak a vendégek. Minden eszköz és felszerelés rendelkezésre áll, amire csak szükség lehet a finom falatok elkészítésében. Amennyiben nagyobb társaság érkezik és szűkösnek bizonyul a vendégház, az esetben sem kell aggódni; a kert végében rendelkezésre áll egy kisebb faházikó, amely 4 vagy 6 személy fogadására alkalmas. A kis faház is roppant hangulatos, igazán élmény ott megszállni. Fontos tudni, hogy a teljes apartmant mindig csak egy társaság részére adják ki, így nem fordulhat elő, hogy idegenekkel kell osztozni a konyhán vagy épp a kerten.

A gépkocsival érkező vendégek számára tágas parkoló áll rendelkezésre, így nem kell aggódni a gépjármű elhelyezése miatt. A kertben nem csak parkolásra, hanem szabadtéri tűzgyújtásra is lehetőség adódik. Igény esetén bográcsozni vagy sütni is lehet a szabadban. Ehhez minden feltétel a rendelkezésre áll.

Vélemény, hozzászólás?