Egy fiatalos francia síparadicsom: a Superdevoluy

Sokszor felvetődik a kérdés, hova érdemes elmenni síelni, melyek a legjobb sírégiók, hol a legjobb a hangulat és hol találhatunk más szórakozási lehetőségeket is. A Símax Utazási Iroda ajánlatában olyan franciaországi síközpontok szerepelnek, amelyek magas minőségű szolgáltatásokkal várják a síelni vágyókat.

Ha egy fiatalos francia síparadicsom a célállomás, akkor a Superdevoluy lehet a legjobb választás – mondja a Símax utazási iroda munkatársa, akik több éve foglalkoznak franciaországi sítúrák szervezésével. A síközpont összesen 100 kilométernyi pályaszakasszal rendelkezik, így kellő lehetőséget biztosít mindenki számára. Viszont általánosságban el kell mondani a Superdevoluy síparadicsomról, hogy a pályái többsége a kezdők számára ajánlott.

Összesen mintegy 60 kilométernyi szakasz kapott kék jelzést, amely azt jelenti, hogy ezeken a szakaszokon elsősorban a kezdő sízők találhatnak kihívást. A haladó szinttel rendelkező síelők 30 kilométeren hódolhatnak a szenvedélyüknek. A legvérmesebb sízőket mindösszesen csak 10 kilométernyi fekete zászlós pálya várja; hiba lenne azt állítani, hogy ez nagyon kevés, hiszen a legtöbb kis síparadicsom esetén még 10 kilométernyi fekete szakasz sem áll rendelkezésre, de Franciaországban ez relatív kevésnek számít. Tehát a Superdevoluy elsősorban a kezdő és középszintű tudással rendelkező sízők számára jelent jó választást.

A Superdevoluy rendelkezik még egy nagyszerű adottsággal, ami miatt igen népszerű a fiatalok körében; ez pedig a síközpont pezsgő éjszakai élete. A síparadicsom közvetlen közelében, a pályák mellett uszoda, szauna, játékterem, mozi, disco, étterem, bár és szinte minden megtalálható, amire csak szükség lehet egy tökéletes teleléshez. Superdevoluy visszafogott bérleti és szállás árakkal rendelkezik, ezért a fiatalok valóban szívesen térnek ide vissza évről évre.

Vélemény, hozzászólás?