Élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 1.rész

Sokan el sem tudják képzelni milyen, lehet az élet egy luxushajón. Természetesen mindenki utasként próbálná ki ezt a hihetetlenül fantasztikus utazást, amely komoly élményekkel kecsegtet, de ha nem tudja megfizetni a luxusutazás költségeit, dolgozóként is világot láthat, ráadásul pénzt is keres közben igaz, mint minden becsületes munkánál itt sem az utazás a fő célpont. A legfontosabb dolog, ami megmarad egy ilyen hajóút után az a fantasztikus helyek és látványosságok, a munka már másodlagos dolog miután hozzászokott a munkahelyhez.

Az élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 1.rész részletes leírást mutat egy olyan magyarországi munkavállalótól, aki a SeaDream nevezetű hajón fog szolgálni. Az első részben a nyugtalan utazás előtti pillanatok és a szállodába való megérkezést mutatja be. Ez után részletesen kitér a hajóra való beszállásra és az ott fogadó látványra. Az ennivaló és a kollégák is fantasztikusak, úgyhogy komolyabb gond nélkül sikerül az első napokat túlvészelni és hozzászokni a munkához és a hajó ringatásához. Számos magyar ember is van a személyzet között, így mindennap halható magyar nyelvű beszéd is, ami kicsit honvágyat is gerjeszt az emberben, de még annyira az út elején járunk, hogy a látvány és a munka teljesen lefoglalja a honvággyal kapcsolatos érzékeket.

A crew.hu weboldalon számos más leírást olvashat a világ szinte minden táján járt magyar emberektől, akik szívesen számolnak be a munkájuk és utazásuk részleteiről. A crew agency hungary szeretettel várja a jelentkezőket, akik szívesen kipróbálnák magukat hasonló munkákban és közben világot is látnának. Keresse fel weboldalunkat, ahol többek között megtalálhatja telefonszámunkat is és hívja amennyiben kérdése van a szolgáltatásinkkal kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?