Élményfestés – Ragadj ecsetet te is!

Ha régóta szemezgetsz az ecsettel és a festővászonnal, azonban eddig nem volt bátorságod és nem tudod, hogyan állj neki az alkotásnak, akkor érdemes egy élményfestésen részt venned, aminek köszönhetően magabiztosabban fogsz később ecsetet ragadni.

Élményfestés kiváló módja annak, hogy felfedezze mi mindenre vagy képes egy ecset és festőpaletta segítségével. Sokan nem mernek ecsetet ragadni, mondván nekik ehhez semmi tehetségük. Holott nem kell Picasso-nak lenni, ahhoz, hogy az ember ecsetet ragadjon és valami különlegeset alkosson. Mindössze egy szakképzett, türelmes instruktorra van szükség és a festés valóban igazi élmény lesz. Az sem jelent problémát, ha utoljára általános iskolában ragadtál ecsetet, továbbá semmiféle előképzettségre nincs szükség. Mindössze egy nagy adag lelkesedésre van szükség. Az élményfestés kiváló lehetőség, hogy valami csodálatosat alkoss. Az instruktorok végig segítenek, így biztosan elégedett leszel a végeredménnyel. A fehér vászon első pillantásra ijesztő lehet, azonban nem kell aggódni, ugyanis a három órás alkotás végén egy csodálatos festménnyel fogsz farkasszemet nézni.

Élményfestés ajándékkupon

Abban az esetben, ha nem csak te szeretnél alkotni, de ismersz valakit, aki biztosan odáig lenne ezért a programért, akkor érdemes Alkotás utca élményfestés ajándékkupont ajándékozni neki. Az élményfestés ajándékkupon igazán esztétikus formában kapható. Te választod ki, hogy milyet szeretnél, így egyedi ajándékutalvánnyal tudod meglepni szeretteid, ismerőseid. Az elkészült festményt természetesen megtarthatja készítője, így felakaszthatja otthon a falra, de akár ajándékba is adhatja. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az alkotasutca.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?