Hogyan válassz ki a megfelelő WC-modellt?

A fürdőszobai WC a ház egyik legfontosabb eleme. Míg a szín és az ár általában nem olyan fontos, nem mindegy, hogy egy WC mennyi vizet használ és milyen jól öblít. Egy jó WC vizet takarít meg és elegendő energiát generál ahhoz, hogy a WC-csésze egyetlen öblítéssel tisztítható legyen.

Katt ide a részletekért! Hogyan válassza ki a megfelelő WC-modellt? Ez egy roppant fontos kérdés, hiszen nem mindegy, hogy milyen WC kerül a fürdőszobájába. 1994 óta az alacsony áramlású WC-k, amelyek 1,6 gallon/öblítésnyi vizet vagy annál kevesebbet használnak, voltak a legkeresettebb WC-k. Az alacsony áramlású WC első generációja nem volt a legjobb. Ennek oka elsősorban az, hogy a gyártók néhány dolgot meg kellett tegyenek azért, hogy csökkentsék a felhasznált víz mennyiségét, de nem változtattak az alaptervben. De 15 évvel később ezek a modern WC-k valóban jól működnek. A gyártók jelentős tervezési fejlesztéseket hajtottak végre, például nagyobb WC-csészéket és csöveket hoztak létre, hogy megakadályozzák a dugulást, és nagyobb öblítőszelepeket telepítettek be, amelyek lehetővé teszik, hogy a víz erőteljesebben folyjék le.

Az egyedi WC-k és a szokatlan ülésmechanizmusok nagyon divatos tényezőt jelentenek, ám időt, pénzt és frusztrációt jelentenek, ha valaha is ki kell cserélni őket. A WC öblítő teljesítménye a legfontosabb. A legjobb teljesítmény elérése érdekében vásároljon bútorokra és berendezésekre szakosodott áruházakban, például a Home Depot WC-k szakaszában, figyelembe véve a funkciókat. A méreteket is mindenképpen érdemes figyelembe venni mielőtt vásárol, hiszen ha elméri magát, és a WC nem fér be a neki szánt helyre, akkor teljesen újat kell majd vásárolnia, tehát úgy menjen vásárolni, hogy minden mérete pontos. A WC modell választása nem a legkönnyebb feladat, de nem is lehetetlen.

Vélemény, hozzászólás?