Falánk cápa társasjáték – Tökéletes szórakozás az egész család számára

A Falánk cápa társasjáték egy nem mindennapi, izgalmakkal teli játék, ami rengeteg nevetéssel jár együtt. Egészen kicsi gyerekek is játszhatnak vele, mivel a gyártók négy éves kortól ajánlják.

Falánk cápa társasjáték – mindenkinek alaposan fel kell kötnie a nadrágját, pontosabban a horgászbotját! Itt mindenre elszánt, ügyes kis horgászokra van szükség, akik még a falánk cápa bendőjétől sem riadnak meg! Az ügyes horgásznak a játékban meg kell mentenie a kis halakat, azonban ez nem is olyan egyszerű, mivel a feneketlen bendővel rendelkező cápa könnyen megharaphatja a játékost és akkor búcsút kell inteni az addig megszerzett összes halnak. A játék kezdetén az tengeri állatok a cápában helyezkedik el és már indulhat is az izgalmas játék. A játék során meg kell próbálni kihorgászni a zsákmányt a cápa szájából. A dobókockával dobni kell és azt a számú élőlényt kell kihalászni, amely a dobókockán szerepel. Ahogy már említettük a falánk cápa bármikor lecsaphat a játékos. A játék végig komoly izgalmakat tartogat, így a játékosok biztosan nem fognak unatkozni.

A játék több kisebb tartozékot is tartalmaz, ennek okán, a játékot négy éves kortól ajánlják a gyártók. A játékot a gyerek játszhatja kortársaival, de akár a szülővel, pedagógussal is, azt pedig mondanunk sem kell, hogy kiválóan szórakozhatnak együtt. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a játék fejleszti a gyermek finom motorikus képességeit, valamint a koncentrációs képességét. A falánk cápa társasjátékot a jatek-webaruhaz.hu weboldalon is megtalálja, valamint tájékozódhat róla. A Falánk cápa társasjáték kiváló időtöltést garantál a családnak vagy a barátoknak rengeteg nevetéssel és mókával fűszerezve. Bővebb információkat a jatek-webaruhaz.hu weboldalon talál!

Vélemény, hozzászólás?