Fan-coil berendezések beszerzése

A fan coil berendezések különböző formákban, méretben és konfigurációban készülnek. Helyezze őket szekrénybe, süllyessze mennyezetbe vagy falba, tegye szabadon állóvá és dekoratívvá, vagy rejtse el az alagsorban és a padláson. Csatornázhatók vagy közvetlenül az elfoglalt helyekre vezethetők ki.

Fan-coil berendezések rendelhetők a fisherklima.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keres más fan coil berendezést olcsón. A hidraulikus hőt négy alapvető módon juttatják a térbe: 1) sugárzás 2) vezetés 3) konvekció 4) kényszerű légáramlás. Sok hidraulikus hőterminál az első három kombinációját használja. A nevek ellenére a sugárzó padlók és radiátorok vezetés és konvekció révén is hőt szolgáltatnak. A konvektorok úgy vannak kialakítva, hogy levegőáramlást indukáljanak egy bordázott csövön vagy tekercsen keresztül a forró levegő kéményhatásán keresztül, amely miatt a forró levegő a tekercset tartalmazó zárt szekrényen keresztül emelkedik. A szoba levegője a szekrény aljára jut, és a tekercs felmelegíti, mielőtt kilépne a tetején. A nagyobb teljesítményhez nagyobb tekercsek és magasabb szekrények szükségesek – növelve a légáramlást és több hőt szállítva.

Helyi fűtésként és hűtésként sok kényelmi probléma megoldására és a tervezési kihívások megoldására használhatók, mint például a nagy üvegezésű helyiségek. Nézze meg a különböző gyártók kínálatát, és valószínűleg megtalálja amit keres. A fan coil alapjai meglehetősen egyszerűek. Fűtési üzemmódban: 1) egy keringetőszivattyú egy fűtött folyadékáramot pumpál át egy tekercsen keresztül 2) egy ventilátor a levegőt a felhevített tekercsre húzza vagy tolja 3) az energia a hőforrásból a tekercsbe kerül a légáramba. Amennyiben többet tudna meg ezekről keresse fel a fisherklima.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?