Fan-coil rendszer a legjobb áron!

A fan-coil egység (FCU) a legalapvetőbb fogalma szerint olyan eszköz, amely tekercset és ventilátort használ a helyiség fűtésére vagy hűtésére. A visszavezetett beltéri levegő a tekercs felett mozog, amely vagy felmelegíti, vagy lehűti a levegőt, mielőtt közvetlenül visszaszorítja a helyiségbe. A fan coil rendszerek fűtésre, hűtésre vagy mindkettőre használhatók, és nem igényelnek további csatornákat.

Fan-coil rendszer beszerezhető kedvező áron a fishkerlima.hu weboldalon, tehát ne habozzon, itt a helye nálunk, ha ön is régóta gondolkodik már a fan-coil rendszer megvásárlásán. Egyszerűségük miatt az FCU-kat gazdaságosabban telepítik, mint a vezetékes légkezelő egységeket. Hagyományosan a fan coil egységek zajosak voltak, és rezgéseket okozhattak, azonban a modern FCU-k elegánsak, csendesek, és hőszigeteléssel és rezgéscsökkentővel vannak ellátva.  A fan coil rendszerének mechanikája meglehetősen egyszerű. Az évszaktól függően a tápvezeték hideg vagy meleg vizet juttat az egységbe zárt réz-alumínium csövek hálózatán keresztül. A levegő belép az egységbe, és a vezetékes víz hőenergiája átkerül a levegőbe, megváltoztatva ezzel a levegő hőmérsékletét, mielőtt visszaengednék a helyiségbe.

A fan coil egységek ideális funkcionalitást kínálnak olyan helyeken, ahol a fűtési és hűtési igények koncentrálódnak, vagy szobánként, például irodákban, bemutatótermekben, szállodai szobákban és társasházakban. A fan coil rendszereket arra használják, hogy a helyi levegőt úgy kondicionálják, hogy megfeleljen a közvetlen tér hőmérsékleti követelményeinek. A Fisher klíma által kínált fan coil rendszerek az elektronikusan kommutált motorok (ECM) és az alacsony feszültségű DC-k felhasználásával biztosítják a maximális elektromos energia-megtakarítást a HVAC rendszerében. A fan coil egységek lehetnek szabadon állóak, falakra vagy mennyezetekre szerelhetők stb. További részleteket a fishkerklima.hu weboldalon talál.

Vélemény, hozzászólás?