80 literes bojler kedvező áron elvihető

A bojler hatékonyságának növelése érdekében a 85% -os küszöb felett a hőtovábbító felületen kell hagyni a füstgáz kondenzálódását. Ezeknek a bojleroknak a hatékonyságát jelentősen növeli mind az alacsonyabb megengedett vízhőmérséklet, amely javítja a hőátadó mechanizmus átlaghőmérséklet-különbségét, valamint a tüzelőanyag égéséből származó látens párolgási hő visszanyerése. A bojlerek hatékonysága elérheti a 95-98% -ot is.

80 literes bojler rendelhető a villanybojler-csere.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtudhat a bojlerekről, valamint megtekintheti teljes bojler kínálatunkat. A páralecsapódás megengedett a bojler esetében fémek, például réz, alumínium vagy rozsdamentes acél, sőt néhány speciális öntöttvas felhasználásával. Kondenzációs alkalmazásoknál minimalizálni kell a tüzelőanyagban lévő szennyeződéseket, különösen a ként. Ezért tüzelőanyagforrásként leggyakrabban a földgázt használják, de néhány bojler megengedi az ultralow kénes fűtőolajat. A magas energiahatékonyság és az alacsonyabb hőmérsékletű melegvíz-bojlerek továbbfejlesztett kialakítása miatt a kondenzációs bojlerek egyre népszerűbbek.

A bojlerek korróziója a bojler meghibásodásának fő forrása. A víz felőli korróziót a víz oxigénje okozza. Szorosan zárt rendszerben kevés vagy semmilyen vízkezelésre nincs szükség, mert az oxigén a csövek rozsdásodásakor felszívódik, de leáll, amint az összes oxigént elfogyasztja. Nagyobb és/vagy szivárgó rendszerekben, ahol folyamatosan szükséges a pótvíz, a korrózió a savasság, lúgosság és oxigén vegyszerek hozzáadásával történő beállításával szabályozható. A kéményben lévő kondenzáció a bojlerba áramolhat, ami ezt a korróziót okozhatja. Ha többet tudna meg erről vagy új bojlert szeretne beszerezni nézzen be hozzánk a villanybojler-csere.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?