Fékcső alacsony áron az interneten!

A fékcső egy létfontosságú fékalkatrész, amely felelős azért, hogy a fékfolyadékot a jármű főfékhengeréből a kerékhengerbe (dobfékeknél) vagy a féknyeregbe (tárcsafékeknél) szállítsa. A fékcső az autó vagy teherautó hosszában végigfutó merev fémcsőhálózatra utal. Ez a csőhálózat a fékfolyadékot a főfékhengerből az autója, teherautója vagy nagy teherbírású pótkocsija kerekeihez közeli pontokba vezeti.

Fékcső rendelhető széles kínálatban az alkatreszek.hu weboldalon, tehát nem fogja megbánni ha ide látogat, hiszen magas minőségű fékcsöveket rendelhet méghozzá pénztárcakímélő áron. A fékcső egy rugalmas cső, amely összekötőként szolgál a merev fékvezeték és a féknyereg vagy a kerékhenger között. Mivel a fékcső rugalmas, gond nélkül tud alkalmazkodni a kerekek mozgásához. A gumi fékcső (a legelterjedtebb típus) rugalmas gumiból készül. Néha szövethálóval is ellátják az extra védelem érdekében. A gumicsövek jó fékteljesítményt biztosítanak, széles hőmérséklet- és hidraulikus nyomástartományban működnek, és olcsóbbak, mint a rozsdamentes acél opció. Ennek a csőtípusnak azonban jelentős hátránya, hogy hosszan tartó használat során a felülete öregedni kezd és repedések keletkeznek rajta. Egy pont után a gumicsövek szerkezeti integritása csökken, aminek következtében a fékfolyadék szivárog.

A rozsdamentes acél fékcsövek külső oldalán rozsdamentes acél hüvelyek vannak. Ezek a csövek tartósabbak és merevebbek, mint a gumicsövek. Sőt, mivel burkolatuk fémből készült, a rozsdamentes acél csövek kevésbé hajlamosak a kopás és a környezeti elemek okozta fizikai károsodásra. Ezek azonban drágábbak, mint a gumi fékcsövek. Mindenesetre, függetlenül attól, hogy gumicsövet vagy rozsdamentes acél csövet használ, ne feledje, hogy a fékcső kritikus fontosságú járművének biztonsága szempontjából. További részletekért nézzen be az alkatreszek.hu-ra.