Katalin névnap az online naptárban

A Katalin név görög származású. Ez egy általános név a lányoknak, hazánkban nagyon népszerű.  A Katalin valódi jelentése nem írható le néhány szóval. A neve a sorsa, szíve vágya és személyisége.

Katalin névnap online naptárban tekinthető meg a nevnap.eu weboldalon, tehát itt a helye nálunk, ha ön is kíváncsi arra, hogy a Katalinokat melyik napokon ünnepeljük.  A Katalin egy olyan név, amely egy erős személyiséget közvetít, amely vonzza az erőteljes ötleteket. Ön diplomatikus, gyengéd, intuitív, együttműködő, és még pszichés is lehet. Tehetséges mesemondó, elbűvöl másokat, amikor az igazság részleteit fejti ki. Lehet, hogy nincs tudatában annak, hogy erős jelenléte van mások előtt. Szíve vágya a béke és a harmónia mindenek felett. Szüksége van barátokra és társadalomra. Gyengéd természete arra készteti, hogy lehetőleg kerülje a konfrontációt. Mindig van egy belső csata, ha bizonytalan valamiben. Néha nehézségei vannak nyíltan elmondani igényeit és véleményét. Rosszabb esetben feladja, ha egy agresszívebb személlyel szembesül, hogy elkerülje a verekedést. Nem szereti az erő alkalmazását.

Amikor az emberek meghallják a Katalin nevet, lenyűgözőnek, elegánsnak és nemesnek látják önt. Közös tulajdonságokkal rendelkezel a színészekkel, táncosokkal és előadóművészekkel. Az emberek csodálják a magabiztos személyiségét. Sajnos vannak, akik féltékenyek lesznek önre. A neved bizonyos szerencsét és erős ösztönöket hordoz a szívügyekben. Nyíltan megmutatja érzéseit vagy érzelmeit, ahelyett, hogy megtartaná őket. Jobban szeret a figyelem középpontjában lenni a társasági összejöveteleken. További részletekért és a Katalin névnap megtekintéséért nézzen be a nevnap.eu weboldalra és itt más névnapokat is megtekinthet majd néhány kattintással.