Filly esküvői póni pár Josephine és Jonathan

A legtöbb gyermek kedveli a lovakat, pónikat, unikornisokat. Ám ha egy póni még repülni is tud, és szebbnél szebb színekben pompázik, akkor már egyenesen imádják.

Filly esküvői póni pár Josephine és Jonathan különleges szettben kapható. A Filly pónik a legvarázslatosabb pónik az egész univerzumban, melyek különleges képességekkel is rendelkeznek. A kislányok egyenesen rajonganak a parányi pónikért, melyek csodás színekben kaphatóak. Egy-egy póni 3-5 centiméter közötti nagysággal rendelkezik. A különleges képességgel rendelkező darabok, csodálatos szárnyakkal vannak ellátva, és repülni is tudnak. A pónik megvásárolhatóak külön-külön és szettben is. Ez utal szeretném felhívni a figyelmét a különleges ajánlatunkra, melyben a kis pónik esküvői szettben kaphatóak. A csodálatos világ még érzelmesebbé és romantikusabbá válik egy esküvő alkalmával. A csodálatos szett mindenkit teljesen magával ragad és egyben elbűvölő hangulatba kerül. Az esküvő szett kettő darab kis pónit tartalmazz, melyek egy párt alkotnak. Ezzel a szettel tökéletesen eljátszhatjuk azt az álomesküvőt, melyről mindig is álmodoztunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor ne habozzon lepje meg kislányát ezzel a csodálatos játékkal, legyen szó születésnapról, névnapról vagy bármilyen más alkalomról. A teljes kínálatunkat megtalálja a www.jatek-webaruhaz.hu honlapjára kattintva. Amennyiben sikerült kiválasztani a legszimpatikusabb darabokat, akkor a webshopunkból pár kattintás által könnyedén meg is rendelheti. Bármilyen bővebb információra lenne szüksége, akkor keressen fel bennünket a +36 7064 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen az Ön öröme a mi örömünk!

Vélemény, hozzászólás?