Fisher párátlanító berendezések a legjobb áron

Legtöbbször egy pillanatra sem gondolkodunk otthonunk légkörén; miért is kellene, hiszen ez láthatatlan?! Ha egyáltalán belegondolunk, hajlamosak vagyunk gázként gondolni rá. Nézzen fel az égre, és mindjárt más nézőpontot lát. A feje fölött suhogó felhők biztos jelei annak, hogy a levegő vizet tartalmaz, akár gőzként (ha száraz), akár folyadékként (ha valóban esik).

Fisher párátlanító berendezések várják a lehető legjobb árakkal a fisherklima.hu weboldalon, tehát nem kell mást tennie mint benézni hozzánk és itt megtalálja a teljes kínálatot. Otthonában is azt gondolhatja, hogy a levegő száraz – és ha központi fűtése van, akár annak is érezheti, de ön körül is hatalmas mennyiségű nedvesség van. Ha az otthoni ruhaneműt szárítja, vagy sokszor főz a tűzhelyen megfelelő szellőzés nélkül, akkor a páratartalom meglepően magas lehet. Az ablakokon lévő páralecsapódás (vagy ami még rosszabb, ha a falakon lecsöpög a víz – ahogy a konyhánkban sokszor előfordul), a nedvesség problémájának biztos jele. A páramentesítő egy kicsit olyan, mint egy porszívó: az egyik végén beszívja a levegőt a szobájából, kiveszi belőle a nedvességet, majd újra visszafújja a szobába. A nedvesség egy gyűjtőtartályba csöpög, amelyet időnként ki kell ürítenie. Hogyan távolítják el a nedvességet?

Ebben az esetben a páramentesítő inkább hasonlít egy légkondicionáló egységre (néha úgynevezett „air-con” vagy „HVAC”, amely a szellőztető légkondicionáló egység fűtését jelenti), amely önmagában egy kicsit úgy működik, mint egy hűtőszekrény. A párátlanítók kétféleképpen működnek – hűtéssel (hűtő levegő a nedvesség eltávolítására a hűtőszekrényhez vagy a légkondicionálóhoz hasonló technológiával) vagy felszívással/adszorpcióval (ahol a nedvesség felszívódik vagy adszorbeálódik egy szárító anyagba, majd eltávolítja). Ezeket sorban megvizsgáljuk a fisherklima.hu weboldalon ezért érdemes benézni hozzánk a párátlanítókról tudna meg többet.

Vélemény, hozzászólás?