Fogimplantátum a teljes fogsorért Győrben

Sokan úgy gondolják, hogy a fogak elvesztése miatt csak időskorban kell aggódni, azonban jóval korábban is sor kerülhet rá, balesetből, vagy egyéb okból kifolyólag. Bármilyen korban is kerül sor a fogak elvesztésére, van lehetőség a pótlásukra.

Implantátum Győr belvárosában az újbóli önfeledt mosolyért! A fogak elvesztésére nem csak időskorban kerülhet sor. Balesetből kifolyólag vagy egyéb ok miatt is elveszíthetők a fogak, ez pedig sok esetben igazi traumaként éri a pácienst, aki ilyenkor először is kétségbeesik. Azonban a mai modern fogászati megoldásoknak köszönhetően, nem kell száját takargatva, szégyenkezve élnie. A fog implantátum bevett szokás az elvesztett fogak pótlására. A hiányzó fog nem csak esztétikai probléma, de a rágás is problémás lehet, főleg abban az esetben, ha több fog is hiányzik vagy a rágófogak hiányoznak. A páciensek számára minél előbb időpontot kell foglalni az orvosnál és konzultálni vele a beavatkozásról.

A fogimplantációról sokakban él az a tévhit, hogy hetekig, hónapokig kell várni az új fogak beültetésére. Ez azonban nem így van. Abban az esetben is, ha a fogat ki kell előtte húzni, negyvennyolc óra múltán már beültetésre kerül az implantátum, így nem kell hosszú időn keresztül fog nélkül élnie, a szokásai sem változnak meg alapvetően, vagyis nem fog elszokni a rágás érzetétől. Arról nem is beszélve, hogy az önbizalom jócskán megcsappan, ha az embernek nincs meg az összes foga, emiatt pedig nem tud önfeledten teli szájjal mosolyogni. A fogimplantátum tehát képes az életminőséget növelni, így, ha elveszti fogait, jobb minél előbb orvoshoz fordulni, hogy minél rövidebb ideig kelljen hiányzó fogsorral együtt élni. Higgye el, hálás lesz saját magának, amiért rövid időn belül orvoshoz fordult!

Vélemény, hozzászólás?