Fotóposzter készítés saját magadról

Számos tini, de akár felnőttek falán is sorakoznak poszterek különféle világsztárokról, énekesekről és színészekről egyaránt. Azonban mi lehetne személyesebb annál, ha barátaiddal, családtagjaiddal szerepelsz a poszter nagyságú képen?

Fotóposzter készítés segítségével az emlékezetes pillanatok ott sorakozhatnak a falon. Egy poszter nem csak díszíti a falat, de egyben felidézi azokat az érzéseket, illatokat, amiket abban a pillanatban éltél át, amikor a kép készült. Valószínűleg te is szívesen látnád egy jól sikerült nyaralás, kirándulás vagy egy meghitt családi pillanat megörökített pillanatát a faladon. Persze előfordulhat, hogy a kép nem olyan minőségű, amilyet szeretnél és ez gátol meg abban, hogy posztert csináltass. A sooters.hu weboldal csapata nem csak elkészíti a posztert, de akár képkorrekciót is végrehajtanak. Az sem probléma, ha a kép homályos, hiszen a megfelelő élesség könnyen beállítható, hogy vidám pillanat jól látszódjon.

Ahogy a méretarány változik, a kép eltorzulhat, így ezt is korrigálni kell. Maga a képkorrigálása nem kerül plusz pénzbe, ingyenes, így nem kell attól tartanod, hogy a poszter készítés végül horribilis összegbe fog kerülni. A poszterek készítése során magas minőségű Glossy Super fotópapír kerül felhasználásra, így biztos lehetsz benne, hogy az eredmény tartós lesz és hosszú időn keresztül csodálhatod az elkészült posztert. A posztert akár ajándékba is adhatod, ezáltal pedig szeretteidnek vagy barátaidnak is nagy örömet okozhatsz. Ráadásul nem is csak egy sima képet nyújtasz át, hanem egy posztert, így a megörökített pillanat nagy méretben lesz látható. Ráadásul nem is egy fotóalbumban elrejtve, hanem jól látható helyen, a falon, így mindenki megcsodálhatja.

Vélemény, hozzászólás?