Folyékony mosószer

Folyékony mosószer a környezetvédelem jegyében

Manapság egyre többen értik meg, hogy igenis van választásunk, mindig van egy jobb opció. A környezet megóvására, védelmére sosem volt még olyan nagy szükség, mint napjainkban. Aki szeretné csökkenteni ökológiai lábnyomát, annak számos lehetősége van erre. Akár a mosást is meg lehet reformálni és zöldebbé lehet tenni a megfelelő folyékony mosószer alkalmazásával. A CLEANNE Crystalclean folyékony mosószer nem csupán a bőrhöz gyengéd, hanem a környezet kapcsán is kíméletes. A szennyeződéseket és foltokat, azonban nem kíméli.

Folyékony mosószer használatával a ruhák tiszták és kellemes illatúak lehetnek. A környezettudatos magatartás nem csupán a szelektív hulladékgyűjtést és az újra hasznosítást jelenti. Ha szeretne még „zöldebbé” válni és csökkenteni ökológiai lábnyomát, akkor érdemes a mosás terén is tudatosabbá válni. A CLEANNE egy környezetbarát márka, mely nem csupán a hatékony termékeket készít, hanem arra is ügyel, hogy ezek a tisztítószerek ne legyenek a környezetre ártalmasok. Számos teszt rávilágított, hogy a CLEANNE tisztítószerek a természetbe és élővízbe kerülve száz százalékban, tehát teljes mértékben környezetbarátok. Ráadásul képes lebontani a kőolajat és annak egyes származékait. A CLEANNE nem csak a tisztítást célozza meg, hanem magát a zöld forradalmat. A CLEANNE termékek használata közben nem kell attól tartania, hogy veszélyes anyagokat lélegez be, így a takarítás közbeni szellőztetés és gumikesztyű használat okafogyottá válik.

A CLEANNE Crystalclean folyékony mosószer kiválóan alkalmazható a színes és a fehér ruhák esetében egyaránt. Áztatásra nincs szükség, ugyanis a CLEANNE folyékony mosószer koncentrátum e nélkül is tökéletesen végzi dolgát és elbánik a makacs foltokkal. A CLEANNE folyékony mosószer koncentrátuma akár hidegebb vízben is kiválóan tisztítja a ruhákat, ráadásul a hagyományos mosószerekhez képest fele annyi adag elég belőle. Nem csak kézi, hanem gépi mosás során is kiválóan alkalmazható. Egy öt-hét kilogrammos mosógépbe egy kupaknyi CLEANNE mosószert kell tenni. Abban az esetben, ha csak félig van pakolva a gép, akkor bőven elegendő, ha csak fél kupakkal ad a mosószerből a ruhákhoz! A CLEANNE Crystalclean folyékony mosószer koncentrátummal a mosás sokkal környezet barátabbá válhat és csökkentheti ökológiai lábnyomát. Mosson zölden a környezetért! Bővebb információkat a webshop.cleanne.hu webáruházban talál!