Gloria – Esküvői ruhaszalon

Az esküvőre készülő menyasszonyok egyik feladata, hogy ruhát válasszanak a nagy napra, melyen minden tekintet rájuk szegeződik, és úgy tündökölhetnek, akár egy hercegnő. Ehhez azonban meg kell találniuk azt a ruhaszalont, melyben az ízlésükhöz legközelebb álló darabok vannak.

Az esküvői ruhaszalon, melyben minden hölgy megtalálhatja álmai ruháját a Gloria szalon, mely igen nagy múlttal rendelkezik, hiszen 1936 óta foglalkozik menyasszonyi ruhák értékesítésével, 1985 óta pedig már kölcsönzésre is lehetősége van a menyasszonyoknak. Üzletünkben a legkifinomultabb és legmodernebb ruhadarabok találhatóak meg, híres, külföldi kollekcióink pedig lélegzetállító ruhákat tartogatnak. Biztosítjuk önt a felől, hogy dolgozóink szakértelme mindent felülmúl, személyre szabott tanácsadással könnyítik meg a menyasszonyok dolgát, és tapasztalatuknak köszönhetően, a menyasszonnyal közösen gyorsan megtalálják a tökéletes ruhát.

Mielőtt mindezek megtörténnének, a menyasszonyoknak időpontot kell foglalni, melyet érdemes a találkozó előtt egy-két héttel megtenni, hiszen sok menyasszony szeretné nálunk megtalálni ruháját. A találkozó napján a menyasszony felvázolja, hogy mi az, ami az ő ízléséhez közel áll, miben tudja elképzelni az oltárhoz vonulást, ám ha nincs konkrét elképzelése, dolgozóink különböző fazonú ruhákat mutatnak be, amelyeket a menyasszony aztán fel is próbál, s ha talál olyat, amely elnyeri tetszését, akkor több ilyen fazonú modellt is felpróbálhat. Érdemes mielőbb időpontot egyeztetni, hiszen egyre bővülő kollekciónk darabjai hamar gazdára találnak. Látogassanak el a gloriaszalon.hu weboldalra, és itt megtekinthetik ruháinkat bemutató képgalériánkat és a szalon elérhetőségeit.

Vélemény, hozzászólás?