Security Essen 2018 Exhibitors show, mely vonzza az emberek

Európában gyakran vannak olyan rendezvények szervezve, amelyek örömet szereznek az embereknek. A biztonságtechnikai kiállítás még a nem szakmabelieknek is élményeket nyújt és lehetőséget ad a tanulásra is. Érdemes részt venni ezen a rendezvényen, hiszen egy évben csak egyetlen alkalommal kerül megrendezésre.

Security Essen 2018 Exhibitors kiállitáson azért hasznos részt venni, mert az ember új információkat gyűjthet az elektronikus biztonságtechnikáról, a mechanikus biztonságtechnikáról, a tűzvédelemről, az IT-biztonságról, a kültéri védelemről, valamint a szolgáltatásokról. A svájci Touchless Biometrics cég ötlete volt legutóbb a legérdekesebb, hiszen azt találták ki, hogy az ujjlenyomat olvasó termináljába elhelyeznek egy integrált kamerát, mert ez 3D-s képet készít, és azonosítja a belépni vágyókat. Természetesen a kiállításra szinte minden országból több cég érkezik, ezért bőven van válogatni való az érdeklődők számára. Ajánlott tisztában lenni azzal, hogy melyek azok a tényezők, amelyeket a rendezvény során hasznos megfigyelni.

Ha szeretne többet megtudni erről a világszerte ismert rendezvényről, akkor nincs más dolga, mint ellátogatni a tell.hu weboldalra. Ezen a helyen minden hasznos és fontos információt megtalál a rendezvényről, valamint azt is megtudhatja, hogy milyen területekre nyerhet betekintést. Tudni kell, hogy a show minden szakmai érdeklődőt, diákot, és meghívott vendéget szeretettel vár. Felmerülő kérdéseire rövid időn belül választ kaphat, ha tárcsázza a +36 52 530 130 telefonszámot, vagy ha üzenetet ír a weboldalon keresztül. Ne feledje, hogy munkatársaink örömmel segítenek önnek mindenben, hiszen a cél az, hogy mindenki fejlődni tudjon.

Vélemény, hozzászólás?