Innováció menedzsment 10 lépésben!

Pénzügyi tanácsadásra van szüksége, vagy esetleg iparjogvédelmi gazdasági területen igényel segítséget? A Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Intézet a rendelkezésére áll. Sőt mindezeken felül a vállalkozásoknak Glósz és Társa most már innováció menedzsment témájában is szakszerű csapattal szolgálhat. Az Ön vállalkozásának sincs szüksége egyébre, mint a mi cégünk által irányított innovációra, hogy sikeres legyen, és a lehető legtöbb hasznot érje el.

Az innovációmenedzsment fogja lehetővé tenni cége számára a kutatás-fejlesztési és innovációs projektek szakszerű létrehozását és hatékony lebonyolítását. A célirányos gazdasági és iparjogvédelmi intézkedéseket pedig nálunk hozzáértő szakemberek vezetik le. A Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Intézet az egész folyamatot felöleli. Engedje meg, hogy kialakítsuk Önnek az innovációs stratégiát, mely során megfelelő fejlesztési koncepciót dolgozunk ki a cége adottságaihoz és lehetőségeihez mérten. Ezt követően előkészítjük az innovációs projektek üzleti célú hasznosítását. Harmadik lépésben megszerezzük vállalatának a hivatalos kutatás-fejlesztési minősítést, mely az esetleges későbbi pályázatok fontos kritériuma. Ezen felül pedig természetesen az iparjogvédelmi és szerzői jogi eljárásokat is lefolytatjuk. A projekt finanszírozásához szükséges pénzügyi forrásokat is segítünk felkutatni és beszerezni. A projekt kivitelezése után pedig megmutatjuk, hogyan lehet a kutatás-fejlesztéssel és az innovációval adókedvezményhez jutni.

Ha felkeltettük érdeklődését, és úgy érzi, cégének erre van szüksége, akkor keresse fel weboldalunkat, az innovacio-menedzsment.hu-t, ahol bővebb információhoz is juthat az innováció menedzsment lépéseiről! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a glosz@glosz.hu email-címen vagy a +36 1 302 4443 telefonszámon! Léptesse be Ön is vállalkozását a segítségünkkel egy olyan jövőbe, ahol sokkal több hasznot termel, és a társadalom elismerését is kiváltja az újításaival!

Vélemény, hozzászólás?