A láthatatlan fogszabályozó

A tévében a csúnya kislányokat még ma is fogszabályozóval ábrázolják, mintha egy ilyen szerkezet képes lenne bárkit is elcsúfítani bárkit is. Sajnos sokan ódzkodnak a fogszabályozó használatától, de most számukra is megérkezett a tökéletes megoldás…

A ClearSmile láthatatlan fogszabályozó a legmodernebb készülék, ami a fogászatban jelen van. A tökéletesen átlátszó ClearSmile képes teljesen láthatatlan maradni, így gyakorlatilag észrevehetetlen. Mivel könnyen kivehető, így a fogak és maga a fogszabályozó is könnyen tisztítható. A régi hagyományos megoldásokkal szemben rövidebb kezelési időt szavatol így használata nem csak diszkrétebb, hanem hatékonyabb is. Mindez rendkívül kényelmesen; a ClearSmile egyáltalán nem befolyásolja a táplálkozást, a beszédhangot vagy a nevetést. Ha visszagondolunk a régifajta fogszabályozókra, akkor a selypítős beszéd jut eszünkbe; a modern megoldások alkalmazása esetén nem kell ilyesmitől tartanunk, hiszen egyáltalán nem hat ilyen módon a viselkedésünkre.

A láthatatlan fogszabályozó remek választás gyermekek és felnőttek számára is. A gyermekek sokszor kicsúfolják azt, aki valamilyen módon különbözik tőlük; ettől a kellemetlenségtől védhetjük meg a gyermekünket a láthatatlan fogszabályozó segítségével. Felnőtt korban is nagy jelentőséggel bír a fogszabályzó láthatatlansága. Vannak esetek és események, amikor a legjobb formánkat szeretnénk hozni, szeretnénk meggyőző lenni és úgy gondoljuk, hogy ebbe nem fér bele egy fogszabályozós mosoly. A ClearSmile esetében nem kell ettől tartani; legyen szó akár egy komoly üzleti megbeszélésről, egy randiról álmaink asszonyával vagy akár egy esküvőről, a láthatatlan fogszabályozó mindig kellő magabiztosságot kölcsönöz számunkra. Válasszuk mindig a legjobb megoldást, ne érjük be kevesebbel!

Vélemény, hozzászólás?