Ipari padló a legjobb áron

Az ipari padlók nagy mechanikai terhelésnek vannak kitéve. Az epoxi padlótól eltérően a kezeletlen esztrich vagy betonpadló gyakran nem képes megakadályozni a kopást, és hatékony védelmet nyújtani a vegyszerekkel, a targonca mozgásával vagy a tárolt tárgyak súlyával szemben. Az epoxigyantát az ipari padlóra viszik fel, és megkötése után jelentősen megnöveli teherbírását.

Ipari padló vár minden érdeklődőt az epo-trend.hu weboldalon ezért megéri ide látogatni ha erről szeretne még többet megtudni. Az ipari epoxigyanta padló segítségével gyorsan és tartósan kiküszöbölheti az alkalmazottjait, a gépeket vagy a termékeket fenyegető lehetséges veszélyeket. Az epoxigyanta csúszásmentes, ami növeli a munkahelyi biztonságot. Felhordás után gyantánk zökkenőmentesen kötődik az ipari padlóhoz, és ideálisan lezárja azt. A varrat nélküli, sima, víz- és vegyszerálló bevonat kevés karbantartást igényel, és megfelel a magas higiéniai követelményeknek, ezért az epoxigyanta padlót egyre inkább használják például a kórházakban vagy az élelmiszeriparban. A műhelyekben az epoxigyanta ipari padlók sok szempontból is előnyösek, mivel nem érzékenyek az üzemanyag vagy az olaj kiszivárgására.

Kezdje el saját ipari padlójának felszerelését a padló alapos tisztításával és az esetleges furatok vagy repedések kijavításával. Ezután keverje össze a gyantát az utasításoknak megfelelően, és gumibetét vagy henger segítségével terítse el a vegyes gyantát a padlón. Javasoljuk, hogy 0,2–5 mm vastag alapozó bevonattal kezdje. Az epoxi alapozó lezárja a padlót és megakadályozza a túl sok gyanta felszívódását. Az anyagi veszteség elkerülésével pénzt takaríthat meg. Engedje meg az alapozó kikeményedését, mielőtt folytatja az ipari padló fő bevonatát. További részletekért és minőségi padlóért keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?