Javasoljuk a hőszivattyú alkalmazását télen!

A hőszivattyú meleget hoz az épületbe kívülről beltérbe. A rendszer középpontjában egy hűtőközeg található, amely az állapotváltozás során hőt (hőenergiát) szállít: Az épületen kívül az elpárologtató összegyűjti a környezeti hőt, ami felmelegíti a körben lévő folyadékot. Ez rendkívül alacsony hőmérsékleten létezik, és nagyrészt alacsony nyomású folyadékból áll. A hő hatására a folyadék gázzá alakul. Ezt a gázt ezután gyorsan összenyomják egy kompresszorban, ami drámaian megemeli annak hőmérsékletét.

Javasoljuk a hőszivattyú alkalmazását, tehát keresse fel a fisherklima.hu weboldalt még ma és tekintse meg jobbnál jobb berendezéseinket amelyeket olcsón hazavihet. A hőszivattyúk mögött egy kipróbált technológia áll, amelyet idővel fejlesztettek, karbantartási szempontból alig kell aggódni miatta. A hőszivattyúk széles választéka alkalmassá teszi őket minden típusú épületben és környezetben történő telepítésre. Például lehetséges a gáztüzelésű kazán cseréje hőszivattyúra anélkül, hogy ez befolyásolná a meglévő használati melegvíz-rendszert. És akár uszoda fűtésére is használhatók! Egyes országokban a kormányok pénzügyi támogatást nyújtanak a lakástulajdonosoknak a gázüzemű rendszerből hőszivattyúvá történő átalakításának költségeihez. Bizonyos esetekben a rendelkezésre álló csomagok rendkívül nagyvonalúak, és a telepítési költségek nagy részét fedezik.

Az épületen belül a forró gáz kondenzátorba jut, ahol vizet vagy levegőt melegít fel. Ezt az ingatlan fűtésére használják. Ez a folyamat ismét lehűti a folyadékot, amely lecsapódik és visszatér (majdnem) folyékony állapotába. A folyadék ezután áthalad egy tágulási szelepen, ahol a hirtelen nyomásesés éles hőmérsékletcsökkenést okoz – és a ciklus az 1. lépésnél újra kezdődik! További részletekért és információkért kattintson a fisherklima.hu weboldalra.