A légtisztító készülék funkciói lenyűgözőek!

A légtisztítók felfrissíthetik az elavult levegőt, csökkentve a beltéri szennyező anyagok által okozott egészségügyi problémák esélyét, amelyek légúti fertőzéseket, neurológiai problémákat okozhatnak vagy súlyosbíthatják a tüneteket az asztmában szenvedőknél. A minőségi légtisztítók többféle beltéri légszennyező tényezőt távolítanak el, megőrizve egészségünket.

A légtisztító készülék funkciói teljes egészében megtekinthetőek a fisherklima.hu weboldalra látogatva, ezért itt a helye nálunk ha önt is érdekelné egy minőségi légtisztító. A HEPA technológiájú szűrőkkel ellátott légtisztítók képesek eltávolítani az otthoni környezetben keringő levegőben lévő részecskék (PM) 99,7 százalékát. E szennyező anyagok eltávolítása számos azonnali és hosszú távú egészségügyi előnyhöz vezethet, mint például a jobb alvásminőség és a várható élettartam. A Betegségmegelőzési és Megelőzési Központok szerint 12 emberből 1 asztmás. Az asztmában élő embereknél a hörgők gyulladtak. Az olyan szennyező anyagok, mint a háziállatok korpája, a pollen vagy a poratka irritálják a légutakat, és légzési nehézségeket okoznak. Sok kutya- és macskafajta ürít egész évben. Még akkor is, ha nincs háziállata, vannak más kiváltó tényezők az asztma számára, mint például a pollen és a poratka.

A pollenrészecskék a szellővel beáramlanak a nyitott ablakokon keresztül, vagy ragaszkodnak a ruhájához, amikor kint tartózkodik. A poratka a leggyakoribb beltéri allergén, párás környezetben virágzik. A friss levegő hiánya növeli a beltéri páratartalmat, és tökéletes táptalajt biztosít a poratkák számára. Az elhalt hámsejtekből táplálkoznak, és gyorsan szaporodnak az ágyban, a szőnyegen és más kárpitozott bútorokban. Az ágy, a szőnyeg és a padló porszívózása megszünteti ezeket a szennyeződéseket, de néhányuk felfüggesztve maradnak a levegőben. Amennyiben többet tudna meg a légtisztítóról, nézzen be a fisherklima.hu weboldalra.