Kasszandra studió számtalan lehetőséget rejt magában

Mindig is tudta, hogy az Ön gyermeke többre hivatott és sokkal tehetségesebb, különlegesebb az átlagnál? Akkor itt a kihagyhatatlan ajánlat, ahol számtalan lehetőséget kínálunk a kis versenyzőink számára.

Kasszandra studió immáron 14 éve foglalkozik gyermekszépségversenyek szervezésével. A kiváló szakmaiságot a hosszas múlt, illetve az évről-évre magas számú érdekeltség támasztja alá. Sokan nem néznek jó szemmel a gyermek szépségversenyekre, ugyanis úgy vélik, hogy a gyerekek elveszítik azt a bajt, természetességet és gyermeki ártatlanságot, melyek csak ők rendelkezhetnek. Ám mindenki szeretnénk megnyugtatni, hogy az általunk szervezet versenyek fő mottója a természetesség. Így ennek függvényében nem engedélyezett sem a smink, sem a túlzott hajformázás. Ugyanis, mi is arra törekszünk, hogy a gyermekek igazi szépségét díjazzuk, ne egy álarcot. A versenyeinken belül öt kategóriát hirdetünk meg, amely különböző korcsoportokat foglal magába. A legfiatalabb versenyzők a hat hónap betöltése után nevezhetnek a versenyeinkre.

Ahhoz, hogy valami részt tudjon venni egy ilyen természetes szépségversenyen, nincs más teendője, mint az online felületünkön keresztül feltölteni egy gyermeket ábrázoló fotót. Az elő versenyben azok a versenyzők vehetnek részt, akik a legtöbb szavazatott kapták a képeikre. A zsűri a beküldött fotó és a színpadi jelenlét összesítése által pontozza a versenyzőket. A zsűrik mind modellek és szépségkirálynők, így magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Annak ellenére, hogy egy gyermek nem ér el helyezést egy adott versenyen, még a fotója raktározásra kerül egy adatbankba. Ennek köszönhetően bármikor lehetősége nyílik egy kiválasztás esetén további szereplésre. Amely lehet akár egy fotózás is, vagy akár még forgatás is.

Vélemény, hozzászólás?