Kos napi horoszkóp neked is!

Az állatöv első jeleként a Kos jelenléte mindig valami energikus és viharos kezdetét jelöli. Folyamatosan keresik a dinamikát, a sebességet és a versenyt, mindig elsők mindenben – a munkától a társadalmi összejövetelekig. A Mars uralkodó bolygójának és annak a ténynek köszönhetően, hogy a Tűz eleméhez tartozik (akárcsak az Oroszlán és a Nyilas), a Kos az egyik legaktívabb állatöv jel. Természetüknél fogva cselekednek, néha azelőtt, hogy jól átgondolnák.

Kos napi horoszkóp olvasható a napi-horoszkop.hu weboldalon méghozzá teljesen ingyenesen, ezért ha önt is érdekelné a napi horoszkóp, akkor itt a helye nálunk. A Nap kiváló szervezési képességeket ad nekik, így ritkán találkozhat olyan Kosokkal, akik nem képesek több dolgot egyszerre befejezni, gyakran ebédszünet előtt! Kihívásaik akkor mutatkoznak meg, amikor türelmetlenek, agresszívek lesznek, és haragot árasztanak más emberek felé. Az e jel alatt született erős személyiségek feladata, hogy küzdjenek céljaikért, átölelve az összetartozást és a csapatmunkát. A Kos uralja a fejét, és fejjel vezet, gyakran szó szerint először fejjel dönt, előre haladva a sebesség és az összpontosítás érdekében. Képviselői természetesen bátrak és ritkán félnek a próbától és a kockázattól. Koruktól függetlenül fiatalos erővel és energiával rendelkeznek, és gyorsan elvégzik az adott feladatokat.

A Kos készen áll arra, hogy a nap hőse legyen, és sok veszélyeztetett, tehetetlen embert hordjon a hátán. Minden Kosnak feladata, hogy készségesen megossza helyzetét, érzéseit, aranyát vagy fizikai erejét más emberekkel, különben az energia természetes áramlásában megáll, a félelem átveszi az uralmat, és az adás és a fogadás folyamata nulla egyensúlyt ér el. Amennyiben többet tudna meg a Kos jegyről, és megtekintené a napi horoszkópot, keresse fel bátran weboldalunkat a napi-horoszkop.hu-t és itt mindent megtudhat más csillagjegyekről is ezért érdemes ide látogatni.

Vélemény, hozzászólás?