Lánckenő spray motorosoknak kedvező áron!

Ha lánckenő spray-t használ, az rendkívül hasznos lehet, hiszen használatával könnyen megoldható bármilyen láncos, vagy fogaskerekes rendszer kenése. Az a lánc, amelyik tiszta és olajos, sokkal kisebb mechanikai veszteséggel működik. Alapanyaga nem feltétlenül olaj, hanem inkább zsír, használatával elérhetjük a kopás és súrlódás csökkenését, illetve az alkatrészeket is megóvhatjuk.

A lánckenő spray használata leginkább a motorkerékpárokon ismert, hiszen a motorkerékpárok víznek, pornak és egyéb szennyeződésnek vannak kitéve. A motorosok így már szinte rituálénak tekintik azt, hogy hogyan és mikor végezzék a láncmosást és lánckenést. A motorkerékpárok esetében egyértelmű, hogy a láncot mennyi károsodás érheti, és a hatásfoka is nagyban megromolhat, és a lánc akár el is szakadhat a kenés hiányában. A láncápolás első és legfontosabb lépése a lánctisztítás. Új láncok esetében használhat bármilyen tisztítószert, de ha már használtabb láncról van szó, akkor érdemes híg olajjal végezni a lánctisztítást.

Ezt a fázist azzal szokták befejezni, hogy leöblítik a láncot gyenge vízsugárral, majd hagyják, hogy megszáradjon. Lánctisztítás alkalmával eltüntetik a port, és bekenik a gyűrűk tömítő ajkait, így csökkentik a súrlódást, valamint a kopást. Lánckenő spray kínálatunkért látogassa fel weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t, ahol további információkat is olvashat termékeinkről. Ha kérdései lennének, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy a +36 62/554-013 telefonszámot tárcsázva. Válassza a Kovács Autóalkatrészt a kiváló, magas minőségű, de kedvező árú lánckenő spray rendelésért, és garantáltan nem fog csalódni, hiszen 2014-ben a Kovács Autóalkatrészt az ország boltjává választották.

Vélemény, hozzászólás?