Légy te az új Cesar Millan!

Cesar Milan-t egyetlen kutyabarátnak sem kell bemutatni, hiszen mindenki tudja, hogy egy olyan szakemberről van szó, aki mintha csak beszélné az ebek nyelvét. Még a legagresszívabb négylábúakkal is tökéletesen „szót ért” és képes lecsillapítani. A műsor végére a visszahúzódó, agresszív vagy valamilyen viselkedési problémával küzdő állatot, mintha kicserélték volna.

Kutyakiképző Budapest – A kutyatréner egy nagyon szép, ugyanakkor felelősségteljes szakma. Az olyanokat, akik könnyedén bánnak, még a nehéz esetnek titulált állatokkal is, sokan szinte csodálva nézik. Ha régóta az a vágyad, hogy kutyakiképző legyél, akkor nem elég egy egyszerű tanfolyamot elvégezni, hanem célszerű a legjobbaktól tanulni. Az Akela Kutyaiskolában kis létszámú csoportban folyik a tanulás, mely nem csupán elméleti, hanem gyakorlati tudást is magába foglal. Ebben pedig a legjobb hazai szakemberek lehetnek segítségedre, vagyis a legjobbaktól szerezhetsz valós, hasznos tudást. A szakemberek a tanfolyam végeztével sem engedik el a résztvevők kezét, ugyanis szakmai gyakorlatokkal és előadásokkal tovább fejleszthetik tudásukat az igazán elhivatottak.

Ha mindig is az volt az álmod, hogy kutyákkal foglalkozz, akkor érdemes elvégezni a képzést. Akkor is hasznos lehet a tanfolyamon megszerzett tudás, ha eleve állatokkal dolgozol nap, mint nap, azonban szeretnél jobban bánni velük és megtudni egy-egy helyzetben hogyan kell reagálni. Ezenkívül akkor is hasznos lehet a képzés, ha nem kutyákhoz köthető a munkád, azonban szeretnéd alaposan megismerni négylábú kedvenced viselkedését és szívesen belekóstolnál a kutyakiképzők világába. A tandíjat akár több részletben is befizetheted, illetve számos kedvezményben részesülhetsz, ha például egyösszegben vagy előfoglalási szezonban fizetsz.