Legyél Te a legmenőbb a legújabb csillámtetkóval

A nyár egyik legnagyobb slágerre a lemosható tetoválás, melyről Te sem maradhatsz le. Kislányok nagylányok egyaránt nagy rajongással fogadják a legújabb szetteket.

Glitza Fashion Virág csillámtetkó kezdő szett nagy választékban megtalálható a honlapunkra kattintva. A lánykáknak ma már számos játékszettet vásárolhatunk, amely által olyanná válhatnak, mint a nagyok. A felnőttek világában is nagyon nagy teret hódít napról-napra a tetoválások készítése. A kicsit pedig mindent szeretnek leutánozni, amit a nagyok csinálnak. Erre nyújt most lehetőséget a lemosható csillámtetkó. A Glitza csillámtetkó szettek között több motívummal ellátottat is megtalálhatunk. A különlegessége abban rejlik, hogy nem csak a saját bőrünket dekorálhatjuk szebbnél szebb virágmotívumokkal hanem a kedvenc tárgyainkat is. A kislányok nagy örömére több sablont is tartalmaz a készlet. A csillámtetkó könnyedén és egyszerűen elkészíthető, semmilyen szaktudást nem követel.

Ráadásul a csillámtetkó teljesen bőrbarát, igy nem kell attól tartanunk, hogy használatát követően bőrirritációval kell számolnunk. Ezen felül még káros anyagokat sem tartalmazz, illetve, ha megunjuk, akkor könnyedén el is távolíthatjuk. A használata igen egyszerű, a csomagban található ragasztót fel kell kennünk a kívánt területre, a sablon illetve a saját elgondolásunk alapján. Miután ez megtörtént jöhetnek a csillámporok a kiválasztott színekben. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne igazán boldoggá tenni a kislányát, akkor nincs más teendője, mint megrendelni a legszimpatikusabb terméket. A webshopunkat a www.jatek-webaruhaz.hu honlapjára kattintva találja, ahol könnyedén és egyszerűen leadhatja a rendelését. Nézzen be hozzánk és használja ki a legnagyobb árengedményeiket.

Vélemény, hozzászólás?