Logikai játékok – szabadulj ki, ha tudsz!

Ha munkahelyén nem megfelelő az összhang és nincs összeszokva a csapat, akkor megéri elhoznia kollégáit valamelyik szabadulószobánkba, hiszen a különböző fejtörők segítségével egy igazi csapattá kovácsolódik össze mindenki. A logikai játékok kedvelői imádni fogják szabadulószobáinkat, ezért érdemes benézni hozzánk.

Logikai játékok elérhetőek az exittheroom.hu weboldalon méghozzá néhány kattintással igen alacsony áron, tehát ha ön is kedveli az izgalmas játékokat és elhozná valamelyik szabadulószobánkba barátait vagy családját akkor nem kell messzire mennie. Ha szeretné ön írni a forgatókönyvet, akkor nézzen szét bátran izgalmakkal teli szabadulószobáink között és biztosan élvezni fogja a játékot bármelyik szobát is választja A kijutós játékokhoz szükség lesz kombinációs készségre, gyorsaságra és logikára is, és ha ön is szeret aktív tevékenységen részt venni, akkor nem fogja megbánni ha valamelyik szabadulószobánkat választja. Minden szobában csakis ön lesz a főszereplő, és a csapat együttműködésétől függ a kijutás, tehát mindenkinek  össze kell majd fognia a cél érdekében.

Fejtörők a Prison szabadulószobában

A Prison szabadulószoba egy rejtélyekkel teli játék amely logikai játékokkal vár minden résztvevőt és a szabadulószoba lényege az lesz, hogy el kell menekülni a rácsok fogságából amilyen hamar csak lehetséges, hiszen a játékban csak 60 perc áll majd rendelkezésére a csapatnak ahhoz, hogy megoldják az előttük álló feladatokat és megmeneküljenek. A szabadulószobában semmilyen szerszám nem található , és csak a logikára lehet majd támaszkodni. A szabadulószobában 2-6 játékos játszhat egyszerre a menekülésért, viszont az is fontos tudnivaló, hogy a börtön nem elhagyatott. Ez a játék nagyon sokat segíthetnek abban, hogy összekovácsolódjanak a kollégák vagy a barátok, ezért forduljon hozzánk bátran, az exittheroom.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?