Silverlit lazer mad advence battle ops 2 sugárvető készlet

A Silverlit lazer készlet hanghatásokkal is rendelkezik, így hatalmas élményt jelenthet ezzel játszani. A Silverlit készlet használata 6 éves kortól ajánlott, hiszen rengeteg apró kiegészítőt tartalmaz, ami veszélyt jelenthet majd a kisebb gyerekekre.

Silverlit lazer mad advance battle ops 2 sugárvető készlet haladóknak rendelhető igazán kedvezményes áron csakis a jatek-webaruhaz.hu weboldalon ezért megéri benézni hozzánk, ha ön is szívesen megrendelné ezt a készletet gyermekének. A szettet olyanoknak ajánljuk, akiknek már van sugárvető tapasztalata, hiszen a csomag haladóknak készült. A Silverlit sugárvető készlet rengeteg extra kiegészítőt tartalmaz még a standard csomag mellett, amiben 2 célpontot és 2 lézerpuskát találni. Ezzel a szettel akár az 50 méteres távolságban levő célpontot is el tudjuk majd találni. A játék jelzőberendezése azt is képes lesz megmutatni, hogy hány „életet” vesztettünk el a játék során.

Ha bármi kérdés merülne fel a Silverlit lazer mad advance battle ops 2 sugárvető készlettel, az árakkal, vagy a kiszállítási részletekkel kapcsolatban, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és kollégáink minden érdeklődőnek visszajeleznek majd, hogy válaszolhassanak a feltett kérdésekre és igény szerint a rendelésben is segítünk majd önnek. Rendeljen tőlünk játékot és garantáltan nem fog majd csalódni a házhozszállítás gyorsaságában sem. Amennyiben a továbbiakban is szeretne olvasni erről a sugárvető készletről amit haladóknak ajánlunk, vagy megtekintené az árakat és többet tudna meg a kiszállításról, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt megtalálja a garancia részleteit is a fizetési módokkal együtt.

Vélemény, hozzászólás?