Lombfújó webáruházból kedvezményes áron

Néhány levélfúvó beépített vákuumbeállítással rendelkezik. A legtöbb lombfújó ugyanúgy működik, mint a ventilátor beállításai, mivel a légáramlás továbbra is ugyanúgy forog; a különbség az, hogy inkább a gyűjtőzsák felé irányul. Vannak kivételek, amikor műanyag csík van a cső alján, amely irányítja a légáramlást, lehetővé téve a levelek felszívását és a mellékelt gyűjtőzsákba való begyűjtését. A kérdés az, hogy mit kell tenni a levelekkel utána.

Lombfújó webáruházból rendelhető a fuxtec.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keres már egy ilyen gépet. Többféle kerti lombfújó rendelkezik beépített levél aprító képességgel, ahol a gép fel tudja vágni/aprítani a leveleket, miközben összegyűjti őket. Mind a gyűjtésnek, mind az aprításnak megvannak a pozitívumai és a negatívumai, így az egyén és a kert határozza meg, hogy melyik a legjobb. A levelek aprításának mérete korlátozhatja, hogy mire használhatók, ezért feltétlenül ellenőrizze az aprítási vagy mulcsozási arányt. A piacon ma két fő típusú kerti lombfújó áll rendelkezésre. Ezeket „tiszta ventilátornak” és „piszkos ventilátornak” hívják. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és nagyon alkalmasak különböző típusú kertekhez.

A piszkos ventilátor más, mert a ventilátor vagy a járókerék aprítja a leveleket, mielőtt a gyűjtőzsákba adja. Ez azt jelenti, hogy kevesebb alkatrész van, de nagyobb a ventilátor károsodásának veszélye. Ez különösen igaz, ha a leveleket olyan helyeken gyűjtik, ahol kemény tárgyak vannak, mint például kövek. A piszkos ventilátorral azonban sokkal nagyobb talajtakarási arány érhető el. A leveleket sokkal kisebb darabokra aprítják, mint amennyit egy tiszta ventilátorrendszer képes lenne elérni. Mindkét vákuum típusnál nagyon fontos, hogy rendszeresen tisztítsák őket, hogy hosszabb ideig működőképesek maradjanak. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a fuxtec.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?