Magasnyomású mosó a legjobb áron elérhető!

Készül az első nyomásmosó megvásárlására? Nagy tisztító munkákat kell elvégeznie, és szeretné, ha gyorsabban, könnyebben és tisztábban végezne? A magasnyomású mosókat számos külső feladathoz lehet használni, mint például a hátsó udvar teraszainak, tetejének, műútjainak takarításához, teraszbútorok, járművek lemosásához, festéshez vagy előkészítő felületekhez.

Magasnyomású mosó rendelhető a citidepo.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és mindent megtudhat a magasnyomású mosókról és az árakról is.  A mosók részben kerti tömlők és részben kompresszorok. Egy tipikus magasnyomású mosóban van vagy gázüzemű motor, vagy elektromos motor, amely vízszivattyút hajt. A szivattyú gyorsítja a kerti tömlőből táplált vizet, hogy magas nyomást eredményezzen. Az alátét egy nagynyomású tömlőhöz van rögzítve. A tömlő végén található egy vízipisztoly, amely hasonlít az autómosóknál használt nyomópisztolyokhoz. A ravasz meghúzásakor a víz keveredik a levegővel és kijön a fúvókából. A magasnyomású mosógépek agresszíven tisztíthatják a dolgokat a kerti tömlő nyomásának körülbelül 75-szorosának megfelelő nyomású vízsugarakkal. Vagy finoman permetezhet alacsonyabb nyomásokkal a finom tisztítás érdekében. A magasnyomású mosókat általában a PSI* és a GPM* minősítések értékelik.

Az Ön igényeinek leginkább megfelelő nyomásmosó kiválasztásakor két általános tisztítási kifejezést kell megérteni. A teljes tisztítási teljesítményt ezek együttes működése határozza meg. Minél nagyobb a szám, annál gyorsabban tisztítható. PSI (font per négyzet hüvelyk): Ez adja az erőt, hogy behatoljon a szennyeződésbe és a koszba. GPM (gallon/perc): A szórópisztolyba juttatott vízáram, gallon/perc méréssel. Erőt ad a szennyeződések lebontására és lemosására. Amennyiben többet tudna meg erről és rendelni szeretne nézzen be a citidepo.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?