Megbízható reptéri parkoló ingyenes transzferrel

Repülővel utazni izgalmas élmény. Elutazni és ismeretlen kultúrákat felfedezni, megismerni messzi tájakat, kevés ennél jobb dolog van. Viszont a reptérre el kell jutni valahogy és ha ez gépjárművel történik, akkor gondoskodni kell az autó biztonságos elhelyezéséről, hogy az utazás során végig gondtalan lehessen.

Reptéri parkoló ideális választás abban az esetben, ha távolléte során nem szeretne az autó miatt aggódni. Ha fél, hogy gépjárműve megrongálódik, esetleg ellopják, akkor mindenképp érdemes gondoskodni a biztonságos parkolásról. A legjobb opció, ha a Nemzeti Reptéri Parkolót választja, amely közvetlenül az M0-ás lehajtó és a reptér közelében található, így könnyen megközelíthető. A parkolóban teljes mértékben biztonságban lesz az autó, ugyanis 0-24-ben őrzött, kamerákkal és rendőrségi riasztóval felszerelt, így nem kell aggódnia a nyaralás vagy üzleti út során. Nem csak a gépjármű, hanem az autókulcs is biztonságban lesz, ugyanis egy rendőrségi riasztóval védett széfbe kerül. Az autó a parkolóba kerül, Önt pedig ingyenes transzfer szállítja a repülőtérre, majd, ha megérkezett az útról, akkor vissza a parkolóba.

Jobb nem kockáztatni és nem végig izgulni az utat, hogy az autóval vajon minden rendben van-e. A Nemzeti Reptéri Parkoló munkatársai és autói rendelkeznek minden engedéllyel, ami szükséges a személyszállításhoz. Ennek megfelelően a transzfer autók utasbiztosítással is el vannak látva. Szükség esetén a szakemberek ellenőrzik a bőrönd súlyát és méretét, valamint bőröndfóliázásra is van lehetőség. Természetesen nincsenek rejtett költségek, például reptéri behajtási díj vagy egyebek, így ettől egyáltalán nem kell tartani. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a nemzetiparkolo.hu weboldalra!