SSL tanúsítványok vásárlása verhetetlen áron!

Az SSL-tanúsítványok kis adatfájlok, amelyek digitálisan kötik a kriptográfiai kulcsot a szervezet adataihoz. Webszerverre telepítve aktiválja a lakatot és a https protokollt, és biztonságos kapcsolatot tesz lehetővé a webszerver és a böngésző között.

SSL tanúsítványok megtekinthetőek és igényelhetőek az awh.hu weboldalon, tehát mindenképpen látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent ezekről a tanúsítványokról. Az SSL-tanúsítványok úgynevezett nyilvános kulcsú titkosítást használnak. Ez a sajátos fajta kriptográfia két kulcs erejét használja ki, amelyek véletlenszerűen generált számok hosszú láncai. Az egyiket privát kulcsnak, a másikat pedig nyilvános kulcsnak nevezik. A nyilvános kulcsot ismeri a szerver, és nyilvánosan elérhető. Bármilyen üzenet titkosítására használható. Ha Alice üzenetet küld Bobnak, azt Bob nyilvános kulcsával zárolja, de az egyetlen módja annak, hogy visszafejtse, ha Bob privát kulcsával oldja fel. Bob az egyetlen, akinek van privát kulcsa, így Bob az egyetlen, aki ezzel feloldhatja Alice üzenetét. Ha egy hacker elkapja az üzenetet, mielőtt Bob feloldaná, csak egy kriptográfiai kódot kapnak, amelyet még egy számítógép erejével sem tudnak feltörni.

Az SSL-tanúsítványokat egy megbízható tanúsító hatóságtól (CA) kell kiállítani. A böngészők, operációs rendszerek és mobileszközök listákat vezetnek a megbízható CA-gyökértanúsítványokról. A gyökértanúsítványnak jelen kell lennie a végfelhasználó gépén, hogy a tanúsítvány megbízható legyen. Ha nem megbízható, a böngésző hibaüzeneteket küld a végfelhasználónak. Az e-kereskedelem esetében az ilyen hibaüzenetek azonnali bizalomhiányhoz vezetnek a webhely iránt, és fennáll a veszélye, hogy a szervezetek elveszítik a fogyasztók bizalmát és üzletét. Amennyiben több részlete és információt szeretne megtudni a tanúsítványokról, kattintson az awh.hu-ra.