Melyek a legszebb pamut ágyneműhuzat színek nyárra?

A pamut ágyneműhuzat minden otthon elengedhetetlen lakástextilje. Takarózhatunk pamut krepp, pamut szatén, pamut flanel és 100% pamut ágyneműhuzatokkal is. A pamut ágyneműket télen-nyáron szeretjük, esetleg csak a színeit változtatjuk a hangulat kedvéért. Nyáron sokan vidám, élénk színű ágyneműhuzatot használnak, télen pedig jöhet a karácsonyi minta ágyunkon is.

A nyári pamut ágyneműhuzat elhozza a felfrissülést a nagy kánikulában. Itt az ideje, hogy felfrissítsük a hálószobát magunkkal együtt. Hogyan lehetséges ez? Tedd el a vastag, kötött plédeket, takarókat és vedd elő a könnyed, légies nyári ágyneműid. Nyárra elteheted a pehely-toll paplant és lecserélheted vékony nyári paplanra. Húzz fel rá egy szép színű ágyneműhuzat garnitúrát.

Nyári pamut ágyneműhuzat garnitúrának a zöld szín az egyiklegszebb. A nyár színe a zöld és a sárga, amik a természet és a napsütés boldog hangulatával árasztják el a szobádat.

Nyáron bátran használhatunk olyan hűvösebb színeket is, mint a kék. Tanulmányok bizonyították már réges-rég, hogy a kék szín elősegíti a nyugodt alvást. A kék pamut ágyneműhuzat garnitúra olyan érzést kelt, mintha egy hatalmas hűs medencében lubickolnánk. A kék szín mindenkinek jó választás. Szépen mutat egy női hálószobában, férfi hálószobában és a gyermekek szobájában is. Tökéletes nyári szín a kék fehér pöttyös pamut ágyneműhuzat garnitúra minden korosztálynak. Egy izgalmas, karakteres kék szín minden hálószobát trendivé varázsol.

Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

Ha viszont igazi csajos hálószobád van, akkor a pasztellszínek, a barack, a rózsaszín is könnyed nyári hangulatot adhatnak számodra.

A hideg színek jó hatással vannak ránk nyáron a hálószobában, de nem árt, ha meleg színekkel van kombinálva. Például a meleg barna színű bútorok jó, ha kiegészülnek a hideg fehérrel, vagy kékkel, szürkével. A barna, vagy tölgy színű bútorok és padló színeihez nyáron nagyon jó ötlet egy lila pamut ágyneműhuzat is.

A színek mellett a pamut ágyneműhuzat mintái is figyelemre méltóak. A hölgyeknél népszerű a virágminta, amely a hálószobában minden este levesz a lábunkról. Egy minőségi, virágmintás pamut ágyneműhuzat garnitúra a nyári hónapok elengedhetetlen lakástextilje a nőknél.

Férfiaknak milyen pamut ágyneműhuzat garnitúra, amit el tudunk képzelni?

A hálószoba a család minden tagja számára pihentető érzést kell, hogy keltsen. Nyáron jó érzés a hűsítő pamut szatén anyaggal betakarni magunkat. Válassz finom, kellemes nyári pamut ágyneműhuzatot és nem okoz gondot a kánikula.

Vélemény, hozzászólás?