Minőségi légrugó tehergépjárművekhez nagy választékban

A légrugók hasznossága nem maradt észrevétlen a gépiparban, és egyértelmű volt, hogy egyedülálló megoldásokat tudnak nyújtani különféle alkalmazásokhoz. A levegő működtetői sok feladatot láttak el amellett, hogy lengéscsillapítók, lineáris működtetők, rezgésszigetelők és feszítők is léteztek, hogy néhány példát említsek.

Légrugó tehergépjárművekhez nagy választékban rendelhető az aruhaz.intermotor.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és itt mindent megtalál ami a légrugókkal kapcsolatos. A légrugók alkotják a piac legjobb rezgésszigetelőit, például kereskedelmi mosógépben is gyakran használják őket. Összegezve a légrugók nagy erősségű, alacsony költségű hajtóművek, amelyek lineárisan vagy szögben működhetnek. Egymásra rakhatók, hogy hosszabb löketeket vagy nagyobb szögelfordulást biztosítsanak. Mivel a levegő a légrugókba irányul, a hólyagok lehetővé teszik számukra, hogy lineáris módon táguljanak, ami lehetővé teszi, hogy erőfejlesztő működtetőként alkalmazzák őket, mint például a pneumatikus hengerek, és mint ilyenek, rúdrögzítők állnak rendelkezésre, amelyek utánozzák ezek működését. Leggyakrabban azonban a levegő működtetője egyszerűen két hólyag által összekötött véglemez, és mivel nyomás alatt vannak, az erő eltolja a lemezeket egymástól.

Lineáris működtetőként akár 35 tonna erőt is képesek biztosítani. A levegő működtető egységek kiválóan alkalmazhatók állandó erő alkalmazásában is, például tárcsafeszítőknél vagy dobhenger kompressziós eszközöknél. Minden légrugó egyhatású, kivéve, ha össze vannak kapcsolva, így az egyik kinyúlik, míg a másik behúzódik. További információkért és rendelésért keresse fel bátran weboldalunkat az aruhaz.intermotor.hu weboldalt és itt mindent megtalál.

 

Vélemény, hozzászólás?