Mi a mikrodermabrázió?

A mikrodermabrázió egy minimálisan invazív eljárás, amelyet a bőr általános tónusának és textúrájának megújítására használnak. Javíthatja a napkárosodások, a ráncok, a finom vonalak, az öregedési foltok, a pattanások hegesedését, a melaszmát és más, bőrrel kapcsolatos problémákat és állapotokat.

Mikrodermabrázió vár minden kedves érdeklődőt kedvezményes árakkal a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent erről. Az eljárás egy speciális, csiszoló felületű applikátor segítségével finoman csiszolja le a bőr vastag külső rétegét, hogy megújuljon. Egy másik mikrodermabráziós technika vákuummal/szívással finom alumínium-oxid vagy nátrium-hidrogén-karbonát részecskéket permetez be, hogy ugyanazt az eredményt érje el, mint a koptató felület. A mikrodermabrázió nem sebészeti, hanem minimálisan invazív eljárás. Nagyon keveset kell tennie ahhoz, hogy felkészülhessen rá. Célszerű megvitatni a bőrproblémákat egy bőrápolási szakemberrel, hogy megtudja, a mikrodermabrázió megfelelő-e az Ön számára. Beszélje meg a korábbi kozmetikai eljárásokat és műtéteket, valamint az allergiákat és az egészségi állapotokat. Lehet, hogy a kezelés előtt körülbelül egy hétig kerülni kell a napozást, a barnító krémeket és a gyantázást. Azt is javasolhatják, hogy a kezelés előtt körülbelül három nappal hagyja abba a hámlasztó krémek és maszkok használatát.

A mikrodermabrázió egy olyan eljárás, amely általában körülbelül egy órát vesz igénybe Nem szükséges altatást vagy zsibbadó anyagot használni a mikrodermabrázióhoz. A kezelés során egy fekvő székben fog helyet foglalni. A szakember kézi eszközzel finoman permetezi a részecskéket, vagy simítja el a bőr külső rétegét a megcélzott területeken. A kezelés végén hidratáló, valamint fényvédő krém kerül a bőrére. Amennyiben többet tudna meg kattintson bátran a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?