Microsoft Dynamics 365 business Central mindenkinek!

Az állandó licencekkel rendelkező meglévő NAV-ügyfelek számára a Business Centralra való frissítés új funkciókat és a jövőbeni támogatás ígéretét adja. De sokan maradhatnak üzleti készenléti fejlesztési terveiken (BREP), gyakorlatilag szoftverkarbantartási megállapodásokon, ahelyett, hogy előfizetésre váltanának.

Microsoft Dynamics 365 business central vár minden kedves érdeklődőt a devit.hu weboldalon ezért látogasson el ide bátran és mindent megtalál a dynamics 365-ről. Az új ügyfelek esetében az előfizetés más megközelítést igényel a költségkeret beállításához. Természetesen továbbra is szükség lesz egyösszegű kifizetésre, hogy a partner professzionális szolgáltatásai új Business Central rendszert telepíthessenek és esetleg testreszabhassanak, de a szoftverrel kevesebb a kockázat, mivel csak akkor fogják folyamatosan fizetni, ha megszokja. Ezenkívül néhány előfizetéssel értékesített felhőajánlattal ellentétben lehetőség van a helyiségekben való futtatásra most és a felhőben később is, ha ez a legjobban megfelel a felhasználónak.

A Microsoft nagyon szeretné, hogy egyre több vállalkozás vegye igénybe az Azure -t, ezért várja a folyamatos ajánlatokat, hogy ezeket az ügyfeleket a „helyszíni NAV-ról”, a Business Central-előfizetésről, végül pedig az Azure-beli Business Central -hoz vonzza. Valójában ez nagyon jól sikerült a partnerekkel a múlt havi Directions North America konferencián, és ezen a héten üdvözölni kell az európai partnereket. Valószínűleg azért, mert ez egy extra lehetőség a NAV-nál már kínált összes meglévő opció mellett. Most már van örökös vagy előfizetési licenc; helyiségekben, tárolt vagy felhőalapú telepítések; és C/SIDE testre szabások vagy AL -bővítmények, amelyeket privát módon vagy az AppSource alkalmazásboltból töltöttek be.  Amennyiben több információt tudna meg nézzen be a devit.hu weboldalra.