Milyen szállási lehetőség van a Hévízi-tó közelében?

A Hévízi-tó rengeteg látogatót vonz minden évben. Sokan a gyógyhatású víz miatt érkeznek, ugyanakkor Hévíz számos szempontból kiváló desztináció. Aki szeretne lazítani, kiszakadni a mindennapi hajtásból, az Hévízen megtalálhatja számításait. Ha a Hévízi-tó közelében szeretne megszállni, akkor érdemes a Lorabel Apartmant választani!

Szállás Hévíz városában kiváló árakon! Hévíz említésére a többség rögtön a gyógyhatású tóra gondol, mely egész évben kellemes meleg. Hévíz ad otthont az ország legnagyobb mozgásszervi és reumás megbetegedéseket gyógyító intézményének, a Szent András Reumakórháznak. Maga a tó egy igazán különleges, szépséges természeti képződmény. A tóról számos csodás felvétel készült már, ami nem nehéz, hiszen a tó minden évszakban csodaszép. A tó felszínén lévő tündérrózsák pompás látványt nyújtanak. Igazán különleges élmény a tóban úszni a tündérrózsák mellett. Ahogy fentebb is említettük, a tó télen sem fagy be, ekkor sem csökken hőmérséklete 24 Celsius fok alá. Éppen ezért, ha szeretne egy hangulatos téli fürdőzésen részt venni, akkor érdemes a hévízi-tavat választani.

A Lorabel Apartman közvetlenül a Hévízi-tó közelében található, a város központi részén, így nem kell sokat sétálnia. Ráadásul az éttermek, különféle szolgáltatási egységek is a közelben vannak, így minden elérhető távolságon belül van. A Lorabel Apartman kiválóan felszerelt, így semmiben sem szenved hiányt hévízi tartózkodása alatt. Az Apartman szúnyoghálóval ellátott, amely a nyári hónapok során igazán jól jön. Célszerű a közeli Keszthelyre is ellátogatni, amely szintén számos látnivalóval várja a turistákat. Bővebb információkért látogasson el a hevizszallas.com weboldalra, ahol elérhetőséget is talál a foglaláshoz, továbbá minden fontos információt!